VELKOMMEN TIL CLARA!

Det blot 17-årige sangtalent, Clara, debuterede med EPen Dress Like You’re Already Famous i efteråret 2017. Nu følger hun op med endnu en mini-samling af musik med singlen Suffocating og den dertilhørende B-side, Unsaid, der fremhæver flere sider af Claras store talent.

Claras første og seneste single, What They Say, udkom i efteråret og modtog en imponerende velkomst; singlen, der var at finde på sangerindens debut-EP, blev straks udpeget til Ugens Voice Choice og bliver til stadighed spillet solidt på flere radiostationer. Nu følger den unge århusianer op med mere musik, hvor nummeret Suffocating fungerer som fokustrack:

- Suffocating handler om at være så blindt forelsket, at man ikke indser, hvor giftigt forholdet egentlig er. Det er følelsen af at miste sig selv i forsøget på at blive alt det, man tror, den anden gerne vil have. For mig kan det nærmest føles som om, jeg drukner, og i Suffocating forsøger jeg at genvinde kontrollen – ”I ain’t chaning shit for you or anybody else!”, forklarer CLARA om tracket, og refererer samtidig direkte til teksten.

CLARA spiller sin første koncert lørdag den 30. juni når hun indtager Aarhus Volume Gadefesten i Aarhus!

SPIDERGAWD 2019 SHOWS ANNONCERET


Spidergawd udgiver deres femte studiealbum "Spidergawd V" d. 11 januar 2019, og vil i den forbindelse turnére Europa rundt, heriblandt udvalgte datoer i Danmark.

6/3/19 Posten, Odense.
7/3/19 1000Fryd, Aalborg.
8/3/19 Beta, Copenhagen.

Special guest: TBA

DEMON HEAD TYSKLAND


Demon Head er netop blevet annonceret som support for Magna Carta Cartel på udvalgte datoer, hvilket nu udvider Demon Heads efterårstour 2018.

Datoer:
20/9 Spillestedet Stengade, Copenhagen, DK.
21/9 Sticky Fingers, Gothenburg, SE.
22/9 Skylten, Linköping, SE.
25/9 Geronimo, Stockholm, SE.
26/9 Plan B, Malmö, SE.
27/9 Krøsset, Oslo, NO.
28/9 Flytten, Haugesund, NO.
29/9 HeadQuarters, Aarhus, DK.
2/10 LOGO, Hamburg, DE.
3/10 Bi Nuu, Berlin, DE.
4/10 Luxor, Cologne, DE.

NEW ANNOUNCEMENTAlbin Lee Meldau will be back in Copenhagen for his second headliner show in Denmark.

Date: Sunday October 28th
Venue: Hotel Cecil
Ticket: https://www.ticketmaster.dk/event/CEC2810
Facebook: https://www.facebook.com/events/981948098639214/

THE SLACKERS TILBAGE TIL DANMARK!

I MERE END 27 ÅR HAR NEW YORK-BASEREDE OG KRITIKEROSTE THE SLACKERS TURNÉRET VERDEN MED DERES UNIKKE MIX AF SKA, REGGAE & SOUL!

Siden starten af 1990’erne har THE SLACKERS udgivet 15 albums og talrige singler alt imens deres liveoptrædener har fodret deres fans med deres energiske og ekstatiske musik. Og pressen er enig: Modern Vinyl siger: ”For some bands, hitting 25 years together seems light years away. For The Slackers, it’s a cause for celebration. The band is deeply rooted within the ska movement, while their self-proclaimed “Jamaican Rock n’ Roll” sound sets them apart from many bands today”.

Anden presse konkluderer at THE SLACKERS er “The best ska band in the world” (Rude International), “The pick of the US crop” (Metal Hammer), “The Sound of New York” (New York Times), “Is about as close to perfect as it gets” (lnk 19) og “One of the best bands in the United States” (axs.com).

Deres festivaloptrædener har også inkluderet så fine events som Punk Rock Bowling, Fest Florida, Boomtown Fair, Rebellion Fest, Summer Jam, Mighty Sounds, Ruhrpott Rodeo, Shamballa, Pouzza Fest, Montreal Jazz Festival, Austin Reggae Fest, Dour Fest, Lowlands, og mange, mange flere.

Nogle af deres seneste headliner shows har bl.a. talt 3 aftener i træk på legendariske the Troubadour i Los Angeles, Slim’s i San Francisco, House of Blues i Anaheim, Irving Plaza i NYC, en 2-aftens affære på the Bell House i Brooklyn, 3 aftener på Reggie’s i Chicago, og 3 aftener på the Flamingo Cantina in Austin.

THE SLACKERS står nærmest stærkere end nogensinde og er netop nu i gang med at færdiggøre nyt materiale som de bl.a. vil prøve af på den kommende Europa tour, der som vanligt tæller en dansk dato - denne gang en fredag; nemlig fredag den 2. november BETA i København. Forsalget starter fredag den 29. juni kl. 10:00 via Ticketmaster!

CLARA SPILLER FØRSTE HEADLINE KONCERT!

Single-aktuelle Clara giver en af sine første offentlige koncerter i København til september.

Clara er en ung pop-komet, som i kraft af sit store talent som sanger og sangskriver, er ved at slå hårdt igennem på den danske musikscene. Med sine personlige, direkte ”en til en” tekster på sange som ”Suffocating” fra februar i år og debutsinglen ”What They Say”, står Clara knivskarpt som en ny stor, dansk popstjerne.

Clara udsendte 1. juni sit nye hit ”Foolish” som handler om at være ung og afprøve sine egne grænser. Sangen blev, allerede før den var ude, udråbt af Spotify som en af årets store sommerhits.

I really want a boyfriend, but I kind of want you this one time...I don’t usually do this, but fuck if it’s foolish”.

Clara har kun spillet få koncerter med sit eget materiale, og hun ser meget frem til at få livedelen af sit virke, præsenteret for et forventningsfuldt publikum. Claras udtryk live, er inderligt og passioneret – og de få, som har haft oplevelsen af at blive lukket ind i Claras univers fra scenen, har fået en positiv og intens oplevelse de ikke glemmer lige med det samme.

Vær blandt de heldige få, som kan sige de var med fra starten, når Clara træder frem på scenen i Musikcafeen i HUSET i Magstræde.
Billetsalget er netop startet her.

ENTOMBED A.D. TIL KØBENHAVN!

Med to album udgivet under det nye navn Entombed A.D'Back to the Front' and 'Dead Dawn' – bebuder de navnkundige, svenske dødsmetallere at et nyt vil komme til efteråret, og i den forbindelse tage på en omfattende turné som vil komme forbi BETA 29. august.

Det er over 20 år siden, at Entombed udgav det banebrydende album ‘Left Hand Path’, og kort derefter de opfølgende og ligeså stærke albums ‘Clandestine’ og ‘Wolverine Blues’.

Inspireret af så forskellige bands som Autopsy, Motörhead, Discharge og Kiss, Entombed A.D er ikke bange for at tænke ud af kisten, og har resulteret i en stil som er blevet døbt death'n'roll.

Entombed A.D. er med den grumme Lars Göran Petrov – også kendt som LG – i front, og de øvrige medlemmer er Nico Elgstrand, Victor Brandt og Olle Dahlstedt. Dette band med “A.D.'-tilføjelsen opstod af asken efter uoverensstemmelser i det originale orkester.

Billetsalget er netop startet her.

DOBBELT-BILL FRA HELVEDE!

DOBBELT-BILL FRA HELVEDE -

Både I AM BONES og THE MALPRACTICE er i gang med at udsende nyt materiale via Crunchy Frog. Faktisk har I AM BONES allerede udsendt deres 1. single "Obstacle Course".
Så verdens bedste idé, at sætte de 2 orkestre sammen og spiller et par udvalgte koncerter til september, måtte sættes i værk. Naturligvis.
Lige nu er Aarhus og København på plads - og måske kommer Odense det også. Alle spørger - ingen ved det med sikkerhed. Men billetter til de bekræftede koncerter er nu i salg via dette link.

Hermed 2 rigtig flotte præsentationer af de 2 bands:

The Malpractice

Til fans af Melvins, Mike Patton, Nirvana og Sonic Youth:
Med Slur er The Malpractice på vej med opfølgeren til MASS fra 2014. Over ti numre bevæger Johannes Gammelby og co. på Slur sig længere ind mod hjertet i mørket; slæbende, haltende, vaklende, råbende og skrigende over verdens absurditeter og den kosmiske urimelighed; pakket ind i et laset tæppe af frenetisk Amphetamine Reptile-punk, sludge og store, galpende lovsange til den lokkende afgrund. Kom og få nederen på!
Denne mini-tour er sandsynligvis sidste chance for at opleve orkesteret live, så tøv ikke.

I Am Bones

For flere æoner siden udgave I Am Bones to plader til stor begejstring i Danmark og Europa. De turnerede og blev trætte. De hvilede sig i ni år, og er nu udhvilede tilbage med EP'en 'Oaf', som er det bedste fra bandets hånd til dato. Et smittende, hidsigt, melodisk kaos, der skramler sig hjerteligt og målrettet af sted. Det er ikke kønt; til gengæld får du lyst til at støve lufttrommerne af og råbe som om ingen kunne høre dig. Kom og få opperen på!

.

THE TOASTERS TILBAGE TIL DANMARK!

Langt efter de har passeret deres 35. leveår træder THE TOASTERS på speederen i stedet for på bremsen.
Deres globale turnéer fortsætter – og senere på året udsender de deres næste album ”Life Is A Party” på Rarebreed Records, som drives af Vinnie Fiorelle (Less Than Jake) og Obi Fernandez (Westbound Train). Derudover udsender de til efteråret en eksklusiv 7” på det danske reggae label imprint Tighten Up!

Dannet i NYC (Lower East Side) tilbage i 1981 er THE TOASTERS uden sammenligning det længstlevende amerikanske ska-band, der dannede bro mellem UKs 2-Tone ska og den amerikanske ska eksplosion i 1990’erne, som de fortjent er krediteret for at have startet.

Tallene nedenfor taler for sig selv – og nu vender de tilbage til Danmark, hvor de sidst solgte GLOBAL ud og sidenhen har spillet på Loppen i slutningen af 2017!

• 5000+ live shows
• CBGB'S core top 20 artist
• Mojo Magazine ranked #4 SKA band of all time
• Bandsintown #5 hardest working band 2014

In my opinion, The Toasters are to ska in America the 1980s and beyond what The Specials were to ska in the U.K. in the late '70s and early '80s, and what the Skatalites were to ska in Jamaica in the 1960s. The Toasters were innovators, creators, shapers of the music, evolving it in a fresh direction, blending it with the cultural influences in a very American manner, and I mean that in a completely complimentary way. Just as Byron Lee & the Dragonaires brought professionalism and polish to ska, allowing others to benefit from the fruits of their labor, so too did the Toasters' music allow numerous other bands to share in the spotlight of skill and success, many of whom have gone on to great heights. Upon the shoulders of giants. Oh, yeah, and they kick ass!“
Heather Augustyn, author of SKA , An Oral History

THE TOASTERS spiller på Loppen fredag den 14. december og billetsalget er netop startet via Tikkio.

NOAH CARTER PÅ SIN FØRSTE TURNÉ!

NOAH CARTER TAGER PÅ SIN FØRSTE TURNÉ I DANMARK!

Den 25-årige Nørrebro-rapper har sat nye internationale standarder for dansk hiphop og tager nu favntag med sin første danske turné til efteråret med sit andet album – ”2nd Demo” på gaden.

Siden Noah dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling. Da tracksne ”B.O.” og især ”Come Alive”, og selvfølgelig debutalbummet ”Couch Dreams”, landede, så blev de tårnhøje forventninger indfriede og en samlet presse stod klar til at udnævne Noah Carter som en international stjerne in the making. Det store udland er også i gang med at blive erobret ganske strategisk og tålmodigt med indtil flere koncerter i flere europæiske lande (bl.a. Provinssi, Blockfest, etc.) og endnu mere på tegnebrættet.

I Danmark er der imidlertid blevet holdt tilbage på live-aktiviteterne, som i år blot har talt udsolgte koncerter i henholdsvis Store VEGA i København og Train i Aarhus samt kun 2 danske sommer-festivaler. Men nu føler Noah Carter endelig at tiden er moden til at det imødekomme den store danske efterspørgsel og inviterer derfor til koncerter i 6 af landets byer. Se tourplanen og køb billetter lige her!

NOAH CARTER indkapsler essentielt set dét nærvær, den teknik og den nerve Ukendt Kunstner også besad ligesom han kan levere de hårde men også de reflekterende kompositioner. Der er noget på spil i en tid hvor hver og hver anden single fra samtidens hit-snedkere minder umiskendeligt om hinanden - derfor er hans fanbase så stor og loyal!

...PÅ ROSKILDE FESTIVAL!

HARDCORE PÅ ROSKILDE FESTIVAL!

Det har førhen været en stolt tradition på Roskilde Festival, at et fremtrædende hardcore band gæster festivalen. Tidligere har bl.a. Sick Of It All, Terror, H2O, NAILS og Hatebreed lagt teltene ned på festivalen - og i år tildeles æren mægtige MADBALL.

Bandet har nyt album på vej (produceres af Tim Armstrong fra Rancid) og er aktuelle netop nu med singlen "For The Cause", som er første spadestik til det kommende album.
MADBALL spiller på Arena lørdag den 7. juli kl. 23:30. Pit action!