UDE AF KONTROL OFFENTLIGGØR TURNÉ!

UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres 4 største koncertoplevelser til dato, som inviterer deres loyale fanbase med på en rejse de selv har været med til at starte.

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL. De har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 100.000.000 (!) streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. Disse tal er vel at mærke uden nogen form for radio support, playlister eller støtte fra tjenesterne; det er 100% fan-drevet.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.
Bandets forrige album, ”BUSTUM”, havde release i april 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en Platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay.
I oktober 2017 sendte bandet EPen ”Ude Af Kurs” på gaden, som de har turnéret hele 2018 med; bl.a. en udsolgt forårsturné og en pakket sommer med over 20 danske festivaler og open airs hvor der var fyldte telte landet over.

Nu er drengene aktuelle med albummet ”Under Al Kritik”, der udkom den 12. oktober 2018 indeholdende 15 tracks - bl.a. 1. singlen ”Jantelov” med en helt fantastisk videoside til. Albummet gik ind på en imponerende 4. plads på Hitlisten.nu ligesom deres efterårsturné solgte næsten 4.000 billetter.
Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio.

Til april spiller UDE AF KONTROL 4 eksklusive koncerter på de største steder de hidtil har været hvor de inviterer publikum med på en tour de force af galskab i det snørklede UAK-univers.
Datoerne er:

04. APRIL - TRAIN / ÅRHUS
05. APRIL - AMAGER BIO / KØBENHAVN
06. APRIL - SKRÅEN / AALBORG
12. APRIL - POSTEN / ODENSE

Forsalget starter torsdag den 6. december kl. 12:00 via http://tix.to/udeafkontrol

VELKOMMEN PIL!

Pil er ny artist hos 3rd Tsunami Agency og vi glæder os rigtig meget til at få hendes dansksprogede tekster udover scenekanten.

Pil er tåkrummende ærlig pop, der berører den nervepirrende usikkerhed der finder sted, når to mennesker møder hinanden. Her opstår tendensen til at begå nærmest kriminelle handlinger for at opnå den andens opmærksomhed, og musikken kan beskrives som en parring mellem Medinas hjerteknusende melankoli og Marie Keys finurlige og opløftende tekstunivers. Sangene har den fornemste opgave at røre ved noget i alle, der har oplevet et kærlighedsforhold opstå og falde fra hinanden.

Se videoen til Nattely her: Nattely Youtube

THE ATTIC SLEEPERS TAKKER AF...

The Attic Sleepers takker af for denne gang! Og afslutter deres musikalske rejse sammen med en sidste koncert på hjemmebane i København på Hotel Cecil. Det hele startede på et loft i Guatemala, og lige siden har det været en uforglemmelig musikalsk rejse, for de to venner Mathias og Matias, der mødte hinanden første gang tilbage i Gymnasiet i Ballerup. Flere af deres musikalske drømme er blevet til virkelighed i årenes løb bl.a. med koncerter på Roskilde Festival, Store Sal på Spot Festival, flere turnéer rundt i landet samt store dele af Tyskland, og med den mest spillede sang på P6 BEAT i 2015 med nummeret ’Airport’ - men alle rejser har en ende. Musikken har altid været omdrejningspunktet for duoen og fokus har altid været på det musikalske udtryk. Men med årene, har de to venner rejst i forskellige retninger rent musikalsk. Derfor vælger duoen nu at gå nye kreative veje hver for sig. Koncerten på Hotel Cecil fredag den 17. maj vil derfor være den sidste som The Attic Sleepers, og bandet håber derfor på, at se en masse mennesker til en sidste koncert, og en forhåbentlig uforglemmelig oplevelse sammen. De første 100 der køber billetter til koncerten vil desuden få et eksemplar af enten debut EP’en ’Lanquin’ eller debutalbummet ’Transit’ på vinyl efter koncerten. Forsalget er startet her.

OPLEV SPEAKER BITE ME LIVE I APRIL!


Den danske rock-kvartet Speaker Bite Me udgav den 12. oktober 2018 deres 6. studiealbum, Future Plans. Selvom det er 11 år siden, bandet udgav det seneste album Action Painting, har bandet ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille. Første show i 2018 var et udsolgt show på Hotel Cecil og næste er i DR Koncerthuset til P6 Beat Rocker – også udsolgt.

"Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi! ” – Speaker Bite Me

Martin Ilja Ryum sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar); Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu. Future Plans er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed.

”Det kræver rygrad at holde avantgardens fane så højt som det danske band Speaker Bite Me -Kim Skotte, Politikken

Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade – derfor skal den også opleves live:

06-apr | København, Loppen
12-apr | Odense, Kulturmaskinen
13-apr | Aarhus, Atlas

OPLEV HÖY LA OG BOUNDARIES TIL VEGAS UDVALGTE 2019

Oplev Höy La og Boundaries til Vegas Udvalgte 2019

Vega skyder igen et nyt koncertår i gang med VEGAs Udvalgte, hvor den danske og internationale musikbranche samt musikalsk nysgerrige bliver præsenteret for nye navne, som Vega mener kommer til at præge 2019s koncertscener. Denne gang kan du blandt andre opleve to Tsunami acts, i form af den dansk/norske sangerinde og producer Höy La, som flere gange har fået ros for hendes intense og energiske liveoptrædener, og det danske P6 Beat-roste post punk-band Boundaries.

BOUNDARIES

Post punkerne i Boundaries har netop udgivet deres selvbetitlede debut-ep. Bandet stod selv for indspilning, produktion og mixing. Ep’ens seks sange er et moderne take på post punk, som rummer elementer af både drømmende shoegaze og støjrock. Singlerne "Push" og "Always a Way" har allerede indfundet sig på P6 Beats playlister og tiltrukket international opmærksomhed.

HÖY LA

I Hôy las musik bliver mørke og eksperimenterende popsange leveret med en eksplosiv karakter, der virkelig kommer til udtryk, når hun spiller live. "Purple" er seneste single fra sangerinden og produceren Ingri Høylands hånd. Videoen til singlen er optaget i Japan, hvis minimalistiske byrum og arkitektur spejler Høylands kærlighed til farver og arkitektonisk æstetik. Hôy las debut-ep udkommer i starten af 2019.

Billetter kan købes her

FANTASTISKE EIVØR ER KLAR MED NY SKANDINAVISK TOUR TIL FORÅRET


Oplev Eivørs fortryllende live-optrædener til marts

Eivørs live-optrædener har indtil videre banet vejen for en udsolgt debut-tour i Storbritannien, flere udsolgte shows i både Danmark, Sverige og USA, og senest er hun blevet udvalgt til at skrive musikken til den nye Netflix- og BBC-satsning "The Last kingdom".

Det amerikanske musikmagasin Mojo har sammenlignet Eivør med Kate Bush. Ifølge Eivør selv, er hendes musik inspireret af en bred sammensmeltning af flere elementer, som tæller både trip hop-pionererne Massive Attacks tunge beats, alternative elektroniske popmelodier og ikke mindst kontrasterne i den smukke og rå færøske natur. Hendes sange rummer derfor også både dybe beat-strukturer og lyse melodiske passager indhyllet i et lag af synth, guitar og trommer, der sammen med Eivørs dragende og til tider melankolske vokal skaber et helt unikt klangbillede.

Som de udsolgte koncerter indikerer, bør man ikke gå glip af at opleve Eivør live, da det er hér, hendes unikke og tryllebindende udtryk kommer til sin fulde ret.

Touren skydes i gang til marts, og billetter kan fås her

06. marts, 2019: Pustervik, Göteborg SE
07. marts, 2019: Kägelbanan, Stockholm SE
08. marts, 2019: Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala SE
09. marts, 2019: Musikkhuset Energimølla, Kongsberg NO
10. marts, 2019: Rockefeller / JohnDEE / Sentrum Scene, Oslo, NO
12. marts, 2019: Tou, Stavanger, NO
13. marts, 2019: Skråen, Aalborg DK
14. marts, 2019: Thisted Musikteater, Thisted DK
15. marts, 2019: Fuglsøcentret, Knebel DK
16. marts, 2019: Horsens Ny Teater DK
17. marts, 2019: Train, Aarhus DK
20. marts, 2019: Posten, Odense DK
21. marts, 2019: Bremen Teater, København DK
24. marts, 2019: Viften, Rødovre DK

TOMM¥ €A$H TILBAGE TIL DANMARK


TOMM¥ €A$H TILBAGE TIL DANMARK

TOMM¥ €A$H, the globally renowned conceptual artist and musician, today releases the visual for his brand new track ‘X-RAY’, the next in a long line of creatively ambitious projects that sees Tommy pushing himself above his peers once again. The track is taken from his upcoming and long-awaiting debut record ‘¥€$’, out November 30th.

‘X-Ray’, produced by PC Music collaborator Danny L Harle, brings you Tommy at his most high tempo and frenetic. With Danny L Harle pulling in 90s trance and rave influences the track is on one side Tommy at his most full on and vibrant and at the same time full of pop hooks and touches. The accompanying video, co-directed by Tommy and Anna-Lisa Himma and styled by Himma, welcomes you into another new world.

‘¥€$’, out November 30th, features an eclectic collection of production credits from genre pushing artists including Boys Noize, Amnesia Scanner, A. G. Cook and Danny L Harle, as well as guest appearances from some incredible and unexpected names; creating a unique musical landscape that Tommy traverses and ties together in his own perfect way.

Over the past twelve months Tommy’s cult following has grown at a rapid rate; whilst he’s graced the cover of French style-bible Antidote and finished #8 in Dazed Magazine’s infamous ‘Dazed 100’ list, he’s also opened for Rick Owens’ SS19 show and performed with Charli XCX on her ‘Pop 2’ tour.

Last week he announced his biggest ever headline appearance to date, to take place on December 29th with a ‘Gathering’ at the 10,000 capacity Saku Arena in Tallinn, Estonia. More ‘Gatherings’ to follow next year, full details below.

Upcoming ‘Gatherings’
29 Dec 2018 / Tallinn, Estonia - Saku Arena
06 Feb 2019 / Stockholm, Sweden - Slaktkyrkan
08 Feb 2019 / Oslo, Norway - Parkteatret
09 Feb 2019 / Copenhagen, Denmark - DR Koncerthuset
10 Feb 2019 / Hamburg, Germany - Uebel und Gefrahrlich
12 Feb 2019 / Berlin, Germany - Astra Kulturhaus
13 Feb 2019 / Wroclaw, Poland - Zaklete Rewiry
14 Feb 2019 / Warsaw, Poland - Klub Proxima
15 Feb 2019 / Krakow, Poland - Kwadrat Klub Studencki
17 Feb 2019 / Vienna, Austria - Arena Wien
18 Feb 2019 / Budapest, Hungary - Dürer Kert
19 Feb 2019 / Prague, Czech Republic - Roxy
20 Feb 2019 / Bratislava, Slovakia - MMC
22 Feb 2019 / Milan, Italy - Circolo Magnolia
23 Feb 2019 / Rome, Italy - Largo Venue
27 Feb 2019 / Munich, Germany - Ampere
01 Mar 2019 / London, England - Electric Ballroom
02 Mar 2019 / Paris, France - Le Trabendo
04 Mar 2019 / Antwerp, Belgium - TRIX
05 Mar 2019 / Utrecht, Netherlands - TivoliVredenburg
06 Mar 2019 / Cologne, Germany - Luxor
08 Mar 2019 / Barcelona, Spain - Razzmatazz
09 Mar 2019 / Madrid, Spain - Cool

Det danske Mareridt - Drømmen den er Vores

L.O.C.s første album i fem år

Der har længe verseret rygter om nyt materiale fra Liam O’Connor, og nu annoncerer rapperen nyt album i foråret 2019 samtidig med at han opfører albummet i dets fulde længde på fire enkeltstående koncerter i landets største byer.
Når L.O.C. til foråret udsender sit nye album, vil det være 5 år siden hans sidste fuldlængde, "Sakrilegium", kom på gaden. 2014 bød efterfølgende på crooner-projektet "Grand Cru" og i 2016 udsendte han opsamlingen "Anno XV", der fejrede en 15 år lang rekordspækket karriere siden debuten "Dominologi" udkom tilbage i 2001.

I samme periode har brudstykker af tekster hobet sig op og nye numre taget form, inden indspilningerne til det kommende album påbegyndtes i foråret i Frankrig.
Med undertitlen "Det Danske Mareridt – Drømmen den er Vores" og en besætning af trommer, grunge guitar, doepfer synth og en 808 trommemaskine, er den analoge proces endt i et kompromisløst udtryk, hvor musik og tekst er skåret helt ind til benet.

Liam udtaler: "Set i lyset af hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjertet før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig."

3. april 2019 - Aalborg, Aalborg Teater
4. april 2019 - Odense, Magasinet
5. april 2019 – Aarhus, Musikhuset
6. april 2019 – København, Det Kgl. Teater

Billetsalget begynder torsdag den 22. november kl. 15:00 via www.tix.to/detdanskemareridt

Balkanbandet Shantel & Bucovina Club Orkestar er kendt for deres energiske og medrivende liveshows anført af den karismatiske Shantel. Bandet har nyt materiale på vej i starten af 2019 og drager igen på én af deres lange Europa tours, der ligesom tidligere bringer dem forbi Danmark!
Bandet har tidligere spillet Roskilde Festival hele 3(!) gange og gæstet København ved flere lejligheder – bl.a. udsolgt Lille VEGA!

Shantal & Bucovina Club Orkestar har med 15+ års turnéren verden rundt opnået stor succes – bl.a. en BBC World Music Award og horder af svedende fans. Det kommercielle gennembrud kom allerede tilbage i 2017 med singlerne ”Immigrant Child” og ”Disko Partizani” fra albummet af samme navn. Bandet er netop færdig med næste album, som udsendes til foråret (Indigo).

Bagmanden Stefan Hantel var i 90’erne en populær DJ i hjembyen Frankfurt Am Main, og efter en ferie moderens hjemstavn Bucovina blev han inspireret til at remixe elektroniske beats med krydrede balkan-toner. En ny lyd var skabt og hybriden har vokset sig stor siden i hele Europa.

Bandet vender tilbage til Danmark - nærmere betegnet Amager Bio i København TORSDAG DEN 30. MAJ 2019. Forsalget er netop startet her.

BARSELONA: 4 koncerter, 4 dage i streg


Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid er blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene – med udsolgte koncerter rundt i hele landet, samt optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest og Heartland har det energiske band taget Danmark med storm. På SPOT Festival 2018 fik det unge band 5-stjernet anmeldelser over hele linjen og GAFFA’s læsere stemte koncerten ind, som den næstbedste koncert på alle landets festivaler i sommeren 2018 - over koncerter som fx Eminems koncert på Roskilde Festival.

”Lige nu sidder vi Grotten og skriver ny musik, og her bliver vi hele vinteren hvor vi indspiller vores nye sange og samler kræfter til at lave fire koncerter i april som I aldrig vil glemme. Vi glæder os til at se jer.!”

Barselona annoncerer d. 14. november deres kommende forårsturne – 4 koncerter - 4 dage i streg. Touren bliver skudt i gang d. 10. april i Lille VEGA, og bringer de efterfølgende dage bandet til Odense, Aalborg og Aarhus.

Tour-plan
10. april Lille Vega, København
11. april Posten, Odense
12. april Studenterhuset, Aalborg
13. april Train, Aarhus

Link til billetsalg: https://tix.to/Barselonaaprilkoncerter

Barselona udgav d. 21. september deres seneste single ’Fra Wien Til Rom’, der siden udgivelsen har været i heftig rotation på P3 og P6, samt support fra P4. Med den nye single åbner Barselona op for et nyt kapitel, der peger i en retning, hvor man tydeligt kan mærke at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. Barselona har på deres tidligere udgivelser været gode til at forny sig selv – en fornyelse, hvor de har turde gå i nye retninger og eksperimentere med både genrer og stemninger. Den nye single ”Fra Wien Til Rom” symboliserer i høj grad den musikalske nysgerrighed, men peger i en mere dyster og organisk retning end tidligere.

Se musikvideoen til ’Fra Wien Til Rom’ her