Send os din musik!

Send os din musik!

Siden den spæde start i 1997 har talentspejdning været vores topprioritet og vi har gennem snart et kvart århundrede været med til at udklække artister der efterfølgende har både nationale og internationale karrierer. Går du og sysler med musikken, har I et fedt band, skriver du egne sange, producerer du, eller er du bare nysgerrig på at få feedback på din musik, så kan du altid sende os demoer til info@3rd-tsunami.com hvor vores evigt nysgerrige team, konstant er på udkig efter morgendagens stjerner. Send venligst link til din musik med en kort beskrivelse af hvem du/I er eller vedhæft én til to mp3'ere af din musik. Vi lytter til alt hvad I sender og vi bestræber os på at sende alle en respons.

CHINAH MED NY SINGLE OG TOUR


CHINAH har netop annonceret tour, hvilket kommer i kølvandet på at bandet udgav første singlen 'Promise' i fredags.

Touren er:
25.2 Godset, Kolding
26.2 Kulisselageret, Horsens
27.2 URT, Thisted
5.3 Studenterhuset, Aalborg
6.3 Voxhall, Aarhus
12.3 Harders, Svendborg
13.3 Store Vega, København

Billetter kan købes her - https://tix.to/chinah2021

THE AWESOME WELLES ER TILBAGE!

Op af asken med nye koncertdatoer og varsling af nyt materiale fra THE AWESOME WELLES

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med tre koncerter og nyt udspil til foråret.

Fem år skulle der gå, før "mørkemændene" gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og atter pustede liv i rockmusikkens raison d'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier vendte trioen tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River's Edge er kærligheden for træinstrumenter og en analog, håndspillet tilgang intakt i det organiske og monstrøse lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst Adam Allens skæbnesvangre historier.

Og nu tyder det på, at der er hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i første omgang rammer byerne København, Aarhus og Odense med deres autentiske og eksplosive liveshows.

04. FEB - LILLE VEGA, København
05. FEB - POSTEN, Odense
06. FEB - TRAIN, Aarhus

Forsalget er netop startet via www.tix.to/theawesomewelles

MOI CAPRICE SPILLER ADVENTSKONCERTER!

moi Caprice afslutter året med to julekoncerter på Alice i København, den sidste søndag i advent - nemlig 20. december hvor der vil være mulighed for at købe Advent EP på vinyl. Forsalget er netop gået i gang og bemærk, at der er meget få pladser!

GANGER ANNONCERER TOUR

Ganger har netop annonceret 7 koncerter i marts 2021. Efter bandet har opnået stor succes med deres nye album 'Tro' og P3 Guld Talentprisen, har efterspørgslen været stor og nu indfrier bandet det med flere koncerter rundt i hele landet.

5.3 Train, Aarhus
6.3 Elværket, Helsingør
11.3 Tobakken, Esbjerg
12.3 Fermaten, Herning
13.3 Sønderborghus, Sønderborg
20.3 Gimle, Roskilde
26.3 Bremen, København

Køb billetter her - https://tix.to/GangerTroTour2021

NY BARSELONA TOUR

Barselonas rejse har været præget af konstant udvikling, og siden debut-ep’en ‘Drengepop’ fra 2017 har de ikke været andet end flittige. Sidste år udgav de hele to debutalbum, ‘Legebørn’ og ‘Hjertebank’, og i år er de aktuelle med ‘1 dag er vi 1 minde’.

I kølvandet på dén udgivelse er deres danmarksturné i efteråret netop nået til vejs ende, og vores anmelder var mildest talt begejstret for deres visit i Store Vega.

Dog skal man ikke vente længe, før man igen kan høre duoen live. De har nemlig netop annonceret en forårsturné, der tager dem rundt i Danmark i februar og marts.

Få det fulde overblik over turneen HER.

»Før vores nu afsluttede efterårstour var vi meget spændte på, hvordan det ville være at spille koncert anno 2020; ville dét at give koncert overhovedet kunne fungere for et siddende publikum? Alle vores bekymringer blev dog straks gjort til skamme og afløst af en stor taknemmelighed for, at det overhovedet er muligt at afholde koncerter under de nuværende omstændigheder«, fortæller Barselona til Soundvenue:

»Hvad der først syntes som en begrænsning med krav om siddepladser viste sig at opfordre til endnu større fordybelse og intens stilhed under de afdæmpede numre, og dette nærvær var meget rørende at opleve. Det bekræfter os også i, at vores nye plade ‘1 dag er vi 1 minde’ skal spilles live, og derfor glæder vi os helt vildt til at komme ud til foråret igen – siddende eller ej«.

Ganger vinder P3 guld talentprisen

Ganger vandt Talentprisen til årets P3 Guld, hvor de også lavede en magtdemonstration i form af deres optræden med den nye publikumsfavorit 'Pumper Mama' og P3 hittet 'Bye Bye'. Ninna Lundberg, Mille Drejer, Thomas Skaarup og Isabella Dayyani viste fænomenal vokalpræstation, alt imens maskinen Andreas Campbell holdte lydbilledet tight. Ganger har allerede stor succes med deres andet album 'Tro' der har modtaget fantastiske anmeldelser fra alle dagblade og musikmedier. Lead-singlen 'Styrke' er godt i gang med at blive et hit, med massiv airplay på P3, P4 og P6.

BOUNDARIES UDSENDER DEBUTALBUM!

Endelig er støjrockerne i BOUNDARIES klar med deres debutalbum og lancerer i samme ombæring eksklusiv turné!

Boundaries udgav deres debut EP i 2018, som har modtaget ros fra KEXP, DIY og Visions Magazine. Bandet har turneret rundt som headliner i Danmark og England, og deres koncert på Roskilde Festival i sommeren 2019 blev krediteret af Soundvenue med en femstjernet anbefaling: "Hele koncerten fremstod som en symfoni, hvor stigninger og fald var nøje tilrettelagt. Således byggedes der mod slutningen op til det store crescendo, hvor den hypnotisk ekspansive ‘Push’ særligt viste Boundaries som et frådende bæst med appetit på og åbenlyst talent til meget mere.”

Boundaries er klar med deres første album, som udkommer i starten af 2021. Det vil blive efterfulgt af en længe ventet energiudløsning af koncerter i Odense, Århus, København og Aalborg til marts. For datoer og billetsalg klik her!

SHOOTER GANG PÅ FØRSTE TURNÉ!

SHOOTER GANG TAGER PÅ FØRSTE TURNÉ I 2021!

AARHUS V IGEN PÅ LANDKORTET
Den aarhusianske gruppe Shooter Gang har markeret sig det sidste år med stærke single- og videoudspil som ”Mask På”, ”Sinaloa Stil”, ”Click” og ikke mindst den aktuelle ”Poker Face”. Det kompromisløse band går nye veje og offentliggør nu deres første turné.

ALLE HOLDER ØJE MED SHOOTER GANG
Bandet er kommet på alles læber for deres hårdtslående rap og sitrende energi, der som et frisk pust bringer masser af originalitet ind på den danske hiphop-scene.

De talentfulde rappere repræsenterer en ny lyd- og virkelighed i dansk musikhistorie, hvor universet er yderst hårdt, men også unikt i en verden af kopivarer.
Rent musikalsk komplimenterer de tre medlemmers vokaler hinanden på bedste vis i et altid gennemført tematisk udtryk, der oftest bevæger sig i et engelsk inspireret drill-univers.

SIGTER MOD DEN ABSOLUTTE TOP
Der er ingen tvivl om, at den maskerede trekløver fra Århus V har chokeret og fascineret hele Danmark, men drengene står nu overfor et afgørende vendepunkt i deres frembrusende karriere, hvor de skal tage skridtet mod den absolutte top.

Der venter flere spændende indslag og samarbejder henover efteråret for gruppen, der er blevet spået det helt store gennembrud i 2020 af Soundvenue.

De danske datoer er:
18. FEBRUAR – POSTEN, Odense
19. FEBRUAR – TOBAKKEN, Esbjerg
25. FEBRUAR – PUMPEHUSET, København
26. FEBRUAR – ATLAS, Aarhus (flyttet fra 22. oktober 2020)

Forsalget er netop startet via www.tix.to/shootergang

VELKOMMEN TIL ELBA

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Elba hos 3rd Tsunami

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.

popartister. ELBA’s energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse1. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn. Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

2021 ER UDE AF KONTROL

De er bandlyst fra radioen, men danskerne hungrer efter Ude Af Kontrol. Gør dig klar til musikalsk vanvid, når Danmarks mest kontroversielle boyband skaber uro i andedammen og tager på arenaturné med deres nye album ”Uforglemmelige Anderledes Kunst”.

Okay (Boomer)! Tiderne med oplevelser UDE AF KONTROL har været små længe nok! 2021 bliver vildere end nogensinde, når Danmarks mest bramfri og beskidte boyband satser stort, større, størst og annoncerer deres første arenaturné, der besøger København, Aarhus, Aalborg og Odense.
Arenatouren bliver det sygeste, vi nogensinde har lavet. Scene-størrelserne i de forskellige arenaer giver os plads til at gå all-in og skabe en endnu større og vildere produktion, end vi har haft mulighed for tidligere. Coveret på vores nye album 'Uforglemmelig Anderledes Kunst' bliver det visuelle bærende element, hvor 'det gode' mod 'det onde' er i fokus - hvilket også bliver afspejlet i måden vi bygger selve setlisten op på. Vi har brugt meget energi på at skabe en rød tråd med fugtige visuelle overraskelser, for at give publikum en uforglemmelig og anderledes UAK oplevelse!

Arenaturnéen følger op på gruppens nye album Uforglemmelige Anderledes Kunst og den hårdtslående bølge af hits de seneste år, hvor UDE AF KONTROL har opnået mere en 200.000.000 (!) streams på Spotify – på trods af, at de i den grad har forskrækket dansk radio med deres grove og bramfri lyrik – som deres mange fans til gengæld knuselsker. Trioen, som smukt består af Englando, Balken og Munken, er ligeledes et brandvarmt og vanvittigt livenavn, der blandt andet resulterede i den mest besøgte koncert ved Fredags Rock i Tivoli i 2019, som samme år havde besøg af Suspekt, The Minds of 99 og Christopher, med over 22.000 gæster - kun overgået af Sir Tom Jones.
Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og det er ikke unormalt at en UDE AF KONTROL koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Smukfest sidste år, blev Ude Af Kontrols koncert stoppet tre gange, inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Næste år sigter gruppen nu mod nogle af Danmarks største spillesteder, når de vælter landet og drager på deres Uforglemmelige Anderledes Tour til foråret.

UDE AF KONTROL – UFORGLEMMELIGE ANDERLEDES TOUR
FREDAG 19.03.2021 – JYSKE BANK ARENA, ODENSE
LØRDAG 20.03.2021 – AALBORG KONGRES & KULTUR CENTER, AALBORG
FREDAG 26.03.2021 – AARHUS CONGRESS CENTER, AARHUS
LØRDAG 27.03.2021 – K.B. HALLEN, KØBENHAVN


BILLETSALGET ER NETOP STARTET VIA UDEAFKONTROL.DK