News

SEBASTIAN LIND - NY SINGLE OG KONCERTER!

SEBASTIAN LIND, UDGIVER ’BLEEDING GOD’ OG ANNONCERER TRE KONCERTER

Sebastian Lind er en selvgjort mand, der nu arbejder fuldstændig independent. Foråret 2021 kommer til at byde på flere single udgivelser, en EP og tre danske koncerter i København, Aarhus, samt hans hjemby Odense. Derudover deltager Sebastian Lind i “Syng min sang”, et nyt musikalsk program fra Tv3, som bliver sendt til foråret.
Det hele starter med udgivelsen af ’Bleeding God’, den til dato mest personlige sang fra Sebastian, der handler om hvordan han som barn så sine forældre som guder, der vidste og kunne alt! Men disse overmenneskelige væsner mistede deres udødelighed, i takt med at han blev voksen, og i virkeligheden bare var mennesker med fejl, ligesom alle os andre.
Kunstneren fra Svendborg der spænder vidt – fra en sørgmodig, melankolsk singer-songwriter til en selv- og træfsikker poppoet – har selv skrevet indspillet og produceret ’Bleeding God’, ligesom på samtlige fire albumudgivelser, men nu udgiver han også selv på sit eget pladeselskab, hvor han selv står for alt det kreative arbejde fra pressebilleder, vlogs, videoer og selvfølgelig alt det musikalske.
Der er ikke nogen tvivl om at 2021 ser lovende ud for Sebastian Lind.

Koncertdatoer:
30. APRIL - Posten, Odense
01. MAJ - Hotel Cecil, København
02. MAJ - Atlas, Aarhus


Køb billet her!
Hør ’Bleeding God’ her!

VELKOMMEN TIL KRISTIAN LETH!

Vi er meget stolte af at vi nu repræsenterer Kristian Leth der i dag har udgivet 'Den Episke', som er første single fra hans kommende album 'Stormen', hvilket bliver hans tredje solo album. Albummet udsendes til april måned.

VELKOMMEN TIL JULIE ELLINOR

Vi er glade over at kunne byde velkommen til Singer-Songwriter, Julie Ellinor. Følelser er til for at blive udtrykt, og det tør Julie Ellinor. Hun har med sin single ’Oblivion’, allerede gjort sig bemærket med sin skarpe melodiske sangskrivning og upolerede lyd. ’Oblivion’ er kommet i rotation på P6 Beat og fik bl.a. opmærksomhed af medieplatformen Girls Are Awesome, der beskrev singlen som: ”Despite its raw edges, listening to “Oblivion” is kind of like getting a long, warm hug from someone you trust. It’s a folky piece of amazing songwriting, where everything from the catchy melody to the alternative pop-production adds to the overall feeling of wanting to hit repeat”.

GANGER TAGER PÅ TOUR I MARTS


GANGER TAGER ÅRETS BEDSTE DANSKE ALBUM MED PÅ TURNÉ

På to år har Ganger fået et fantastisk og velfortjent gennembrud i Danmark. Med de to album ‘Mørk’ og ‘Tro’ har gruppen høstet endeløse anmelderroser, en pris som P3 Talentet og masser af hæder til Steppeulven.

I kølvandet på et både flot, men også tumultarisk 2020, har Ganger nu annonceret en danmarksturné til foråret: Ti koncerter, der blandt andet bringer det unikt tænkende popband til Aarhus, Esbjerg og København. Ligesom tidligere står Maja Halling for scenografi, mens Jannik Kenneth Skov Jensen laver lysdesign.

Til koncerterne kan man blandt andet opleve sangene fra ‘Tro’, som vi tidligere i december kårede til årets bedste danske album – intet mindre. ‘Pumper Mama’ var også at finde på vores liste over årets bedste danske sange.

Ganger var blandt dem, der har måtte aflyse koncerter her i december, men der bliver altså taget revanche til marts.

Ganger – turné 2020
5/3 – Train, Aarhus
6/3 – Elværket, Helsingør
11/3 – Tobakken, Esbjerg
12/3 – Fermaten, Herning
13/3 – Sønderborghus, Sønderborg
19/3 – Kulturloft, Ebeltoft
20/3 – Gimle, Roskilde
26/3 – Bremen Teater, København (Udsolgt)
26/3 – Bremen Teater, København
27/3 – Magasinet, Odense

Køb billetter her: https://tix.to/Ganger2021

CHINAH MED NY SINGLE OG TOUR


CHINAH har netop annonceret tour, hvilket kommer i kølvandet på at bandet udgav første singlen 'Promise' i fredags.

Touren er:
25.2 Godset, Kolding
26.2 Kulisselageret, Horsens
27.2 URT, Thisted
5.3 Studenterhuset, Aalborg
6.3 Voxhall, Aarhus
12.3 Harders, Svendborg
13.3 Store Vega, København

Billetter kan købes her - https://tix.to/chinah2021

THE AWESOME WELLES ER TILBAGE!

Op af asken med nye koncertdatoer og varsling af nyt materiale fra THE AWESOME WELLES

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 vender The Awesome Welles tilbage med tre koncerter og nyt udspil til foråret.

Fem år skulle der gå, før "mørkemændene" gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og atter pustede liv i rockmusikkens raison d'etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier vendte trioen tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River's Edge er kærligheden for træinstrumenter og en analog, håndspillet tilgang intakt i det organiske og monstrøse lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst Adam Allens skæbnesvangre historier.

Og nu tyder det på, at der er hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i første omgang rammer byerne København, Aarhus og Odense med deres autentiske og eksplosive liveshows.

04. FEB - LILLE VEGA, København
05. FEB - POSTEN, Odense
06. FEB - TRAIN, Aarhus

Forsalget er netop startet via www.tix.to/theawesomewelles

MOI CAPRICE SPILLER ADVENTSKONCERTER!

moi Caprice afslutter året med to julekoncerter på Alice i København, den sidste søndag i advent - nemlig 20. december hvor der vil være mulighed for at købe Advent EP på vinyl. Forsalget er netop gået i gang og bemærk, at der er meget få pladser!

GANGER ANNONCERER TOUR

Ganger har netop annonceret 7 koncerter i marts 2021. Efter bandet har opnået stor succes med deres nye album 'Tro' og P3 Guld Talentprisen, har efterspørgslen været stor og nu indfrier bandet det med flere koncerter rundt i hele landet.

5.3 Train, Aarhus
6.3 Elværket, Helsingør
11.3 Tobakken, Esbjerg
12.3 Fermaten, Herning
13.3 Sønderborghus, Sønderborg
20.3 Gimle, Roskilde
26.3 Bremen, København

Køb billetter her - https://tix.to/GangerTroTour2021

NY BARSELONA TOUR

Barselonas rejse har været præget af konstant udvikling, og siden debut-ep’en ‘Drengepop’ fra 2017 har de ikke været andet end flittige. Sidste år udgav de hele to debutalbum, ‘Legebørn’ og ‘Hjertebank’, og i år er de aktuelle med ‘1 dag er vi 1 minde’.

I kølvandet på dén udgivelse er deres danmarksturné i efteråret netop nået til vejs ende, og vores anmelder var mildest talt begejstret for deres visit i Store Vega.

Dog skal man ikke vente længe, før man igen kan høre duoen live. De har nemlig netop annonceret en forårsturné, der tager dem rundt i Danmark i februar og marts.

Få det fulde overblik over turneen HER.

»Før vores nu afsluttede efterårstour var vi meget spændte på, hvordan det ville være at spille koncert anno 2020; ville dét at give koncert overhovedet kunne fungere for et siddende publikum? Alle vores bekymringer blev dog straks gjort til skamme og afløst af en stor taknemmelighed for, at det overhovedet er muligt at afholde koncerter under de nuværende omstændigheder«, fortæller Barselona til Soundvenue:

»Hvad der først syntes som en begrænsning med krav om siddepladser viste sig at opfordre til endnu større fordybelse og intens stilhed under de afdæmpede numre, og dette nærvær var meget rørende at opleve. Det bekræfter os også i, at vores nye plade ‘1 dag er vi 1 minde’ skal spilles live, og derfor glæder vi os helt vildt til at komme ud til foråret igen – siddende eller ej«.

Ganger vinder P3 guld talentprisen

Ganger vandt Talentprisen til årets P3 Guld, hvor de også lavede en magtdemonstration i form af deres optræden med den nye publikumsfavorit 'Pumper Mama' og P3 hittet 'Bye Bye'. Ninna Lundberg, Mille Drejer, Thomas Skaarup og Isabella Dayyani viste fænomenal vokalpræstation, alt imens maskinen Andreas Campbell holdte lydbilledet tight. Ganger har allerede stor succes med deres andet album 'Tro' der har modtaget fantastiske anmeldelser fra alle dagblade og musikmedier. Lead-singlen 'Styrke' er godt i gang med at blive et hit, med massiv airplay på P3, P4 og P6.