News

CANNIBAL CORPSE + THE BLACK DAHLIA MURDER TIL DANMARK!

CANNIBAL CORPSE har netop annonceret nyt album d. 3. november via MetalBlade Records - "Code of the Slashers" - og nu er en massiv tour også annonceret. En tour der bringer bandet samt THE BLACK DAHLIA MURDER tilbage til Danmark.

VEGA i København og GODSET i Kolding står for skud!

Billetsalget starter fredag d. 22 september!

BATMAN & BANE TOUR: UNGE FERRARI + ARIF @VEGA

Norges ukronede hiphop-konger skruer op for festen med dobbeltkoncert

150 kr. + gebyr
Læs mere og køb billet: Billetsalg

_____________________________________________________________________

Karrieren til to af Norges ledende hiphop og R&B-artister har hidtil været i en opadgående kurve, og ingenting tyder på, at Unge Ferrari og Arif sætter farten ned. De har leveret sange til ungdomsserien Skam, og sammen lægger de Lille VEGA ned d. 11. oktober 2017 med deres utallige hits.

Unge Ferrari
Bag kunstnernavnet, Unge Ferrari, finder du et af Norges nye store talenter, Stig Haugen. Han slog ned som en bombe med debutalbum Til Mine Venner i 2015, der blev modtaget med store anmelderroser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albummet blev beskrevet som ukompliceret, men catchy, imponerende, ægte og stærkt.

Den unge nordmand blev nomineret til prisen ”Best Newcomer” til det norske P3 Gull, og derefter tog Hva Er Vi Nå // H.E.V.N // projektet sammen med Tomine Harket fart. Sammen skaber de lækker R&B og har forkælet deres norske fans med udsolgte shows landet over. Unge Ferrari formår som solist at skabe den perfekte balance mellem flabet hiphop og følelsesladet R&B.

Arif
Lige siden Arif stormede ind og vandt NRK P3 Urørt-finalen i 2013, har han været en rapper, som man kan regne med. Hans legende og energiske tilgang til hiphop kom for alvor til udtryk på hans album High End/Asfalt. Den anmelderroste skive er spækket med hits og var grundlaget for, at han modtog en velfortjent Spellemannspris i 2015.

Arif fik tidligt et rygte som en fantastisk live-artist, og Musikknyheter.no kaldte ham ”et funn av en personlighet” ved hans optræden på sidste års Øyafestival. Bevæbnet med solide beats og bemærkelsesværdige ordspind cementerede Arif sig som en af de bedste rappere og teksttroldmænd udsprunget fra den norske musikscene i mange år.

GO GO BERLIN offentliggør 2 eksklusive koncerter!

GO GO BERLIN offentliggør 2 eksklusive live-koncerter i det nye år og varsler nyt materiale.

Det unge danske band har i indeværende år håndplukket ganske få festivaler og events i ind- og udland, mens de har været i sangskrivnings- og indspilningsproces til det kommende 3. album. Men til marts 2018 inviterer GO GO BERLIN endelig deres loyale publikum til 2 eksklusive koncerter – henholdsvis fredag den 23. marts på Train i Aarhus samt lørdag den 24. marts i Koncerthuset, Studie 2 i København.

Go Go Berlin har været ét kontinuerligt live-togt rundt i verden, som har bragt dem forbi det meste af Europa, Asien og USA. Efter udgivelsen af det storstilede, andet album ”Electric Lives” i 2015 og en efterfølgende, lang og vellykket Danmarks- og Europaturné tog bandet det meste af 2017 ud af kalenderen til fordybelse og sangskrivning.

Bandet er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et særdeles velfortjent ry som af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den danske scene. Det store udland er også begyndt at få øjnene op for de unge århusianere, hvor singlen ”Kids” senest har modtaget stor kærlighed fra radiostationer i Tyskland, Polen og Schweiz.

Henover foråret udsender bandet ny musik, som vil være forløber til det længeventede 3. album. Derfor vil der til de 2 koncerter blive fremført en masse nyt materiale i regulær urpremiere-form samt naturligvis givet en rundtur i det efterhånden store bagkatalog.

Billetsalget til de 2 eksklusive koncerter starter fredag den 1. september kl. 10:00 via Ticketmaster (Train, Aarhus) samt Billetlugen (Studie 2, København).

Ny svensk indiestjerne kommer til DR Koncerthuset


For første gang kommer Albin Lee Meldau til Danmark med sit eget headliner-show. Det sker som en del af en eksklusiv Europaturne, som allerede er på vej til at melde udsolgt.

Onsdag d.25.oktober kommer den svenske singer-songwriter stjerne Albin Lee Meldau til København og giver koncert i DR Koncerthusets Studie 3. Svenskeren har tidligere besøgt Danmark, hvor han spillede en intens og indlevende koncert til Spot Festival ’16. Her kvitterede GAFFA begejstret med fem stjerner http://gaffa.dk/anmeldelse/106417/nar-man-horer-the-greatest-hits-for-forste-gang/

Denne koncert er dog Albin Lee Meldaus første headliner-koncert i Danmark som en tilføjelse til hans eksklusive Europa turné. Her er flere koncerter allerede udsolgt, bl.a. i toneangivende London. Siden Meldau besøgte Danmark er hans sjælfulde ballade Lou Lou blevet et indie-hit og det med god grund, at mange forventningsfulde øjne og ører er rettet mod singer-songwriteren.

De nærværende og følsomme sange favner svenskerens brede musikalske opdragelse, og sangeren siger selv, at hans liv er karakteriseret af toner fra Sonia Hedenbratt, The Wailers’ klagesang, Otis Redding, der crasher Dylans poesi og en onkel, som var glad for Jimmy Hendrix. De soulede og americana-inspirerede sange har allerede nu sikret Albin Lee Meldau en plads på The Great Escapes festivalprogram i år.

Se og hør Albin Lee Meldaus spille Let Me Go i en akustisk session på Christiania ved sit seneste besøg i Danmark https://www.youtube.com/watch?v=XQjeSfK6c2s

Mere om Albin Lee Meldau http://www.albinleemeldau.com/
Faktaboks:
Albin Lee Meldau
Onsdag 25. oktober 2017 kl. 20.00
DR Koncerthuset, Studie 3 (ståpladser)
Billetpris 170 kr.
Billetsalget starter mandag 28. august kl. 10.00
Billetter på drkoncerthuset.dk

Metal-bandet ACCEPT har med “Blood Of The Nations”, "Stalingrad” og måske især “Blind Rage” for længst indtaget en førende position på den europæiske metal-scene. #1 i Tyskland og Finland og adskillige #10 placeringer i resten af Europa samt USA. Men nu står de endelig klar – den 4. august – meres deres næste album, ”The Rise Of Chaos”.
Bandet leverer mere end blot et musikalsk statement med ”The Rise Of Chaos”; i dette tilfælde en ganske klar ting; at de står stærkere end nogensinde før. Albummet emner af galoperende trommer, lynende guitarer og ACCEPTs varemærke; kor og melodisk tæft, og på den måde bliver skabet igen stillet på plads.
ACCEPT har en stolt live-tradition – og også en stolt dansk live-tradition – som bl.a. har budt på en række udsolgte Amager Bio koncerter og ageren special guest til Volbeats udsolgte koncert i Tusindårsskoven foran mere end 42.000 mennesker i Odense. Men nu tager bandet altså skridtet videre og rykker i Store VEGA søndag den 11. februar 2018 sammen med endnu ikke offentliggjort support.
Billetterne er netop sat til salg i dag via Ticketmaster.

BABY IN VAIN - EU/UK TOUR!

BABY IN VAIN udgiver deres debut album; More Nothing d. 25. august 2017 og spiller udvalgte UK shows i den forbindelse.

Senere på året er de ude i hele Europa på datoer nævnt nedenfor:

23.08, UK, London Fluffer Pit Party
24.08, UK, Nottingham Rough Trade in-store show & signing
25.08, UK, Leeds Festival
26.08, UK, London Rough Trade in-store show & signing
27.08, UK, Reading Festival
01.10, UK, Newcastle, Underground
02.10, UK, Glasgow, Broadcast
03.10, UK, Aberdeen, The Tunnels
04.10, UK, Edinburgh, Sneaky Pete's
05.10, UK, Leeds, Headrow House
07.10, UK, Manchester, Neighbourhood Festival
08.10, UK, Leicester, The Cookie
09.10, UK, London, The Camden Assembly
10.10, UK, Bath, Moles
12.10, UK, Southampton, The Joiners
13.10, UK, Cardiff, The Moon Club
14.10, UK, Birmingham, Actress & Bishop
15.10, UK, Nottingham, The Bodega
17.10, UK, Cambridge, The Portland Arms
19.10, UK, St Albans, The Horn
20.10, UK, Tunbridge Wells, Forum
21.10, UK, Oxford, Ritual Union FestivalSupport for A Place to Bury Strangers:
26.10, FR, Grenoble, L'Amperage
27.10, FR, Nancy, L'Autre Canal
28.10, CH, Bulle, Ebullition
30.10, DE, Munich, Hansa 39
31.10, CH, Zurich, Viadukt - Bogen F
02.11, IT, Bologna, Locomotiv
03.11, IT, Rome, Traffic Club
04.11, IT, Milan, Associazione Serraglio
06.11, HR, Zagreb, tbc
07.11, AU, Vienna, Arena
08.11, HU, Budapest, Durer Kert Room 41
09.11, CZ, Prague, Futurum

Support for A Place To Bury Strangers

Schnip Schnip


Svensk hiphopstjerne til Rust

Oplev en af de mest unikke artister indenfor skandinavisk hiphop, når Lorentz gæster Rust d. 8. december

Ingen anden svensk kunstner har defineret sin generation på samme måde som Lorentz. Med ikoniske tekster, unik levering og pulserende lydbilleder har han har formået at skabe sit eget univers indenfor hiphop. Selvom den 25-årige rapper centrerer sin musik omkring rap, så bevæger han sig inden for adskillige genrer.  Han formår at fremstille sin musik på sin egen måde med svensk-engelske fraser og musikken handler om alt fra break-ups, knuste hjerter, drømme om det gode liv med champagne og eftertænksomme funderinger omkring alt mellem himmel og jord. 
Stjerneskuddet Lorentz lyste op i 2014, hvor han valgte at gå solo efter et succesfuldt samarbejde med sin bror i duoen Lorentz & Sakarias. Samme år kom hans debutalbum Kärlekslåtar på gaden, som blev hyldet af både fans og kritikere og Lorentz fik en svensk Grammi til hylden for bedste hiphop/soul-udgivelse. Han fik især opmærksomhed med storhittet ”Där Dit Vinden Kommer”, og han fik tildelt titlen Sveriges nye hiphop-stjerne.  Den 16. juni blev hans andet album, Lycka Till, pludseligt udgivet uden varsel og singlereleases. Det var en positiv overraskelse blandt fans og albummet blev hurtigt samlet op af kritikerne, hvor blandt andet svenske Gaffa gav det fem stjerner. 
Lorentz gæstede Danmark til Distortion og Spot Festival sidste år, men rykker nu til Nørrebro med karrierens største turne og største produktion. 

BABY IN VAIN UDE MED NY VIDEO & UK DATOER

BABY IN VAIN udgiver d. 26. august deres debut plade "More Nothing" via Partisan Records og et par singler herfra er ude allerede - nu er den første video ude til nummeret; "To Heaven & back" - se den nedenfor.Bandet spiller i forbindelse med udgivelsen udvalgte shows i UK omkring datoen for udgivelsen:

23.08 - London Fluffer Pit Party
24.08 - Nottingham Rough Trade in-store show & signing
25.08 - Leeds Festival
26.08 - London Rough Trade in-store show & signing
27.08 - Reading Festival

Blaue Blume offentliggører turné og EP


Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anderkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvor første track derfra ”Macabre” allerede er ude.
Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy” der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz, adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa bl.a. Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.
Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anderkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på en gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, hvorom Gaffa Norge skrev: ”måske Skandinaviens største stemme”.

”Vi har altid forsøgt at gøre vores koncerter til en helhedsoplevelse - et rum i mere end den fysiske forstand, om man vil, vi går ind i sammen med publikum. Vi har altid fundet det interessant, om vi kunne skabe dette på så overbevisende vis, at publikum fik lyst til at deltage tillidsfuldt og fordomsfrit. Når dette lykkes, føler vi virkelig, at vi skaber noget helt specielt - sammen med publikum. Vi ønsker, at en sådan stemning skal skabe den platform, hvorfra vi kan præsentere nyt som gammelt materiale side om side i en naturlig bevægelse, for vi glæder os meget til at komme ud og spille nye sange - både fra den kommende EP, men også endnu uudgivet materiale. Kreativt sker der nogle interessante ting for os lige nu, og vi er spændte på at vise de nye lyde frem. Vi føler, vi bevæger os musikalsk hele tiden, og vi vil gerne give publikum et indblik i denne proces. Det giver samtidig mulighed for, at vi som band kan mærke friskheden ved numrene sammen med publikum, hvilket kan give en særlig energi.” Forklarer bandet.

Touren starter d.16.november på Posten i Odense, hvor publikum altså kan forvente at høre en masse nyt materiale samt sange fra ep’en ”Beau & Lorette” og ”Syzygy”.

Datoer:
16.nov Posten, Odense
17.nov Bygningen, Vejle
18.nov Studenterhuset, Aalborg
23.nov Sønderborghus, Sønderborg
24.nov Prinzenbar, Hamborg
25.nov Berghain Kantine, Berlin
1.dec Godset, Kolding
2.dec Fermaten, Herning
8.dec Musikhuzet, Bornholm
9.dec Gimle, Roskilde

Barselona på tour!

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor - udgiver d. 9. juni debutsinglen ’Pige og Dreng’ og annoncerer i samme omgang en efterårsturné, hvor de besøger 7 af Danmarks største byer.

Barselona er historien om et ungt DIY-pop band, der, med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud, allerede er blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst har fået en plads på Roskilde- plakaten. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik. På den kommende single ’Pige og Dreng’ giver duoen et velkendt indblik i de forvirrende ungdomsår. Emner som identitetsdannelse og pres fra samfundet udtrykkes gennem fortællingen om en ung og forvildet kærlighed så altoverskyggende, at både medierne og den almene offentligheds opbakning kan være fuldstændig ligegyldig, så længe ”hun ikke kunne li’ den” (musikken).

Frem for alt er Barselona lyden og følelsen af brændvarm "barca-pop", der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den.


Tour datoer:
21sep - Posten, Odense
22sep - Loppen, København
23sep - Platform 4, Aalborg
06okt - Rampelys, Silkeborg
07okt - TAPE, Aarhus
20okt - Sønderborghus, Sønderborg
21okt - Harders, Svendborg