News

BABYLOVE OFFENTLIGGØR NY TURNÉ!

DANSKE BABYLOVE & THE VAN DANGOS HAR UDGIVET 6. ALBUM OG LAUNCHER NY TURNÉ!

Et af verdens allerbedste ska- og rocksteady bands skal opleves live
Det har strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden siden Babylove & the van Dangos i efteråret 2019 udgav deres sjette album, The Golden Cage. Singlerne spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største profiler inden for ska- og rocksteady genren har stået i kø for at give bandet deres testimonals - blandt andet Coolie Ranx, Dr. Ring Ding og Victor Rice har meldt sig i koret af begejstrede stemmer.

Babylove & the van Dangos er et band, der skal opleves live. Forsanger Daniel Broman forklarer det således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi har mødt gennem årene. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen, og vi forlader ikke scenen før sveden driver og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken".

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt one of the best ska bands in the world af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevidst deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska. Det er derfor heller ikke uden grund, at udgivelsen følges op af en spillestedsturné i Danmark og Tyskland i foråret 2020. Datoer og information kan findes her.

velkommen til magnus tempels

Magnus Tempels er nyeste tilføjelse til 3rd Tsunami Agency's roster. Magnus blander sin baggrund, som singer-songwriter, med et elektronisk udtryk, som giver en helt unik lyd.
Magnus har siden 2014 været på en musikalsk dannelses rejse hvor han blandt andet har busket rundt omkring i de fleste af europas storbyer, en opgave der i den grad har været med til at forme ham, hans musik og hans arbejdes moral.
Vi glæder os og ser frem til et produktivt samarbejde med Magnus Tempels og er stolte af at være en del af hans hold fremadrettet.

Blaue Blume har modtaget massive roser for deres andet studiealbum 'Bell of Wool' og deres fire koncerter på Hotel Cecil blev udsolgt på få dage.

Emil Stabil offentliggør Vegakoncert til foråret!

Med over 50 millioner streams og 8 guld- og platinplader, er Emil Stabil en af Skandinaviens mest succesfulde rappere. Med ekstremt iørefaldende hooks, grænsesøgende tekster og unikke flows tvinger den danske rapper hans publikum til at tage stilling til ham; enten hader du ham eller også du elsker ham. For det meste er det det sidste, der gør sig gældende, da Emil Stabil er en af de mest solgte rappere i Danmark. Senest med hans største hit til dato, den platincertificerede ”En Sang” med den internationale mega-stjerne Gucci Mane, fra sommeren 2019. På scenen er Emil Stabil flyvende; flere gange er hans shows blevet lukket pga. for mange publikummer og på Roskilde fyldte han Arena til bristepunktet, til en legendarisk og ukontrolleret fest der splittede anmelderne og skabte overskrifter i samtlige større danske medier. I foråret 2020 er Emil Stabil klar til at lave endnu et episk liveshow. Be there or be square motherlickers!

3rd Tsunami byder 2 nye artister velkommen

Hårdtslående punkere i Nexø og støvede folk-rockede Christian Hede er netop blevet tilføjet til 3rd Tsunamis alsidige og spændende roster. Velkommen til! Vi glæder os til at samarbejde med jer.

L.O.C. PÅ TURNÉ!

L.O.C. spiller sin landsdækkende turné i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.
Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.
Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Forsalget starter fredag den 15. november kl. 10:00 her.

BLAUE BLUME ANNONCERER TO KONCERTER I DANMARK

For knap to år siden udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP ”Sobs” med bl.a. singlen ”Ebony”, der var P3’s uundgåelige. EP’en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser. Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP ”Beau & Lorette” (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut ”Syzygy” (2015). I kølvandet på ”Sobs” var et utal af udsolgte koncerter på tapetet, men efter en weekend i december 2017, med koncerter i Hamborg, Berlin og Ankara, måtte bandet trække stikket midt i deres turné. Forsanger Jonas Smith meldte senere ud på bandets Facebook, med en stærk og ærlig kommentar, at han kæmpede med en depression, og at bandet indstillede al koncertaktivitet øjeblikkeligt. De måtte tage en pause – men ville vende tilbage stærkere.   I juni udgav så Blaue Blume ud af det blå den nærværende sang ”Morgensol” efterfulgt af ”Lovable” i september, og nu tredje singleudspil ”Vanilla”, der er sidste forsmag på Blaue Blumes andet fuldlængdealbum ”Bell of Wool”, inden det udkommer den 8. november. Bandet tog i september til Hamborg for at spille til deres tyske pladeselskab Hfn Music’s showcase under Reeperbahn Festival, hvilket var bandets første liveoptræden siden december 2017. Koncerten var en succes og en enorm forløsning for bandet, folk stod tæerne af hinanden, og med kø helt ud på Reeperbahn var der ingen tvivl om glæden hos det tyske publikum over, at bandet er tilbage på livescenen. Det hele føltes rigtigt, og nu kan det danske publikum glæde sig til to koncertaftener med Blaue Blume på Hotel Cecil i februar 2020.

NODE ÅBNER OP!

Der er ingen tvivl om, at den danske sanger og sangskriver NODE har haft vind i sejlene de seneste tre år. Siden NODE udgav sin første single i 2016, har han opnået hele 11 guldplader, 4 i platin, 2 dobbeltplatin, et nummer 1 platin album og mere end 150 millioner streams. Tallene taler for sig selv, og resultaterne på de danske charts har været uden sammenligning. Efter den fantastiske start på sin musikalske karriere, udgav NODE sit anmelderroste debutalbum ’CAMBIARME’ i begyndelsen af 2018, hvilket beviste at NODE er en af de mest lovende urban artister i Danmark. Albummet gik nummer 1 på albumcharten og alle 12 sange på albummet gik direkte ind på den danske Top 50 Spotify chart. NODEs lyd er blevet beskrevet som kontemporær popmusik. Det er lyden af et globaliseret nu.

NODE har udover at arbejde på sin egen musik, også brugt en del tid på at skrive sange for andre og arbejde på deres musik, heriblandt ’Du’ med Burhan G.

Jeg har været en del i studiet og skrive sange og været aktiv på en anderledes måde end hvad jeg har været vant til. Jeg udfordrer mig selv i at producere og skrive sange. Nu handler det rent musikalsk om at give lidt mere af mig selv, og give mine fans lidt mere end hvad de plejer og kender mig for. Det er både i mine liveshows og hele mit musikalske udtryk. Jeg har aldrig haft nogle former for filtre når jeg har udtrykket mig i min musik, nu får de også et stykke af min persona! Det glæder jeg mig til at vise alle dem der kommer til min koncert i Vega. Det er første gang jeg åbner helt op og viser den del af mig selv.NODE.

En naturlig udvikling for sangeren og sangskriveren, der mestrer at skildre de rå fortællinger i nutidige produktioner og melodier, og som Soundvenue rigtigt runder af med i deres anmeldelse af ’CAMBIARME’:

Som en dansk Drake samler Node trådene fra senere års trends i dansk og international pop og hiphop i en velproduceret, globaliseret pophybrid.”

Den eksklusive koncert i VEGA fredag den 17. april 2020 er sangerens eneste koncert før næste sommer. Forsalget er netop startet her.

VELKOMMEN TIL GANGER

Vi er ovenud begejstret for at byde velkommen til Ganger ! Ganger udgiver debutalbum lørdag den 21.september, hvor de også spiller koncert på Hotel Cecil.

MOI CAPRICE PÅ FORÅRS TOUR I 2020

Bandet har netop sluppet deres anden single 'Teenagers' fra deres kommende album og nu annoncerer de Danmarks turné.