News

Metal-bandet ACCEPT har med “Blood Of The Nations”, "Stalingrad” og måske især “Blind Rage” for længst indtaget en førende position på den europæiske metal-scene. #1 i Tyskland og Finland og adskillige #10 placeringer i resten af Europa samt USA. Men nu står de endelig klar – den 4. august – meres deres næste album, ”The Rise Of Chaos”.
Bandet leverer mere end blot et musikalsk statement med ”The Rise Of Chaos”; i dette tilfælde en ganske klar ting; at de står stærkere end nogensinde før. Albummet emner af galoperende trommer, lynende guitarer og ACCEPTs varemærke; kor og melodisk tæft, og på den måde bliver skabet igen stillet på plads.
ACCEPT har en stolt live-tradition – og også en stolt dansk live-tradition – som bl.a. har budt på en række udsolgte Amager Bio koncerter og ageren special guest til Volbeats udsolgte koncert i Tusindårsskoven foran mere end 42.000 mennesker i Odense. Men nu tager bandet altså skridtet videre og rykker i Store VEGA søndag den 11. februar 2018 sammen med endnu ikke offentliggjort support.
Billetterne er netop sat til salg i dag via Ticketmaster.

BABY IN VAIN - EU/UK TOUR!

BABY IN VAIN udgiver deres debut album; More Nothing d. 25. august 2017 og spiller udvalgte UK shows i den forbindelse.

Senere på året er de ude i hele Europa på datoer nævnt nedenfor:

23.08, UK, London Fluffer Pit Party
24.08, UK, Nottingham Rough Trade in-store show & signing
25.08, UK, Leeds Festival
26.08, UK, London Rough Trade in-store show & signing
27.08, UK, Reading Festival
01.10, UK, Newcastle, Underground
02.10, UK, Glasgow, Broadcast
03.10, UK, Aberdeen, The Tunnels
04.10, UK, Edinburgh, Sneaky Pete's
05.10, UK, Leeds, Headrow House
07.10, UK, Manchester, Neighbourhood Festival
08.10, UK, Leicester, The Cookie
09.10, UK, London, The Camden Assembly
10.10, UK, Bath, Moles
12.10, UK, Southampton, The Joiners
13.10, UK, Cardiff, The Moon Club
14.10, UK, Birmingham, Actress & Bishop
15.10, UK, Nottingham, The Bodega
17.10, UK, Cambridge, The Portland Arms
19.10, UK, St Albans, The Horn
20.10, UK, Tunbridge Wells, Forum
21.10, UK, Oxford, Ritual Union FestivalSupport for A Place to Bury Strangers:
26.10, FR, Grenoble, L'Amperage
27.10, FR, Nancy, L'Autre Canal
28.10, CH, Bulle, Ebullition
30.10, DE, Munich, Hansa 39
31.10, CH, Zurich, Viadukt - Bogen F
02.11, IT, Bologna, Locomotiv
03.11, IT, Rome, Traffic Club
04.11, IT, Milan, Associazione Serraglio
06.11, HR, Zagreb, tbc
07.11, AU, Vienna, Arena
08.11, HU, Budapest, Durer Kert Room 41
09.11, CZ, Prague, Futurum

Support for A Place To Bury Strangers

Schnip Schnip


Svensk hiphopstjerne til Rust

Oplev en af de mest unikke artister indenfor skandinavisk hiphop, når Lorentz gæster Rust d. 8. december

Ingen anden svensk kunstner har defineret sin generation på samme måde som Lorentz. Med ikoniske tekster, unik levering og pulserende lydbilleder har han har formået at skabe sit eget univers indenfor hiphop. Selvom den 25-årige rapper centrerer sin musik omkring rap, så bevæger han sig inden for adskillige genrer.  Han formår at fremstille sin musik på sin egen måde med svensk-engelske fraser og musikken handler om alt fra break-ups, knuste hjerter, drømme om det gode liv med champagne og eftertænksomme funderinger omkring alt mellem himmel og jord. 
Stjerneskuddet Lorentz lyste op i 2014, hvor han valgte at gå solo efter et succesfuldt samarbejde med sin bror i duoen Lorentz & Sakarias. Samme år kom hans debutalbum Kärlekslåtar på gaden, som blev hyldet af både fans og kritikere og Lorentz fik en svensk Grammi til hylden for bedste hiphop/soul-udgivelse. Han fik især opmærksomhed med storhittet ”Där Dit Vinden Kommer”, og han fik tildelt titlen Sveriges nye hiphop-stjerne.  Den 16. juni blev hans andet album, Lycka Till, pludseligt udgivet uden varsel og singlereleases. Det var en positiv overraskelse blandt fans og albummet blev hurtigt samlet op af kritikerne, hvor blandt andet svenske Gaffa gav det fem stjerner. 
Lorentz gæstede Danmark til Distortion og Spot Festival sidste år, men rykker nu til Nørrebro med karrierens største turne og største produktion. 

BABY IN VAIN UDE MED NY VIDEO & UK DATOER

BABY IN VAIN udgiver d. 26. august deres debut plade "More Nothing" via Partisan Records og et par singler herfra er ude allerede - nu er den første video ude til nummeret; "To Heaven & back" - se den nedenfor.Bandet spiller i forbindelse med udgivelsen udvalgte shows i UK omkring datoen for udgivelsen:

23.08 - London Fluffer Pit Party
24.08 - Nottingham Rough Trade in-store show & signing
25.08 - Leeds Festival
26.08 - London Rough Trade in-store show & signing
27.08 - Reading Festival

Blaue Blume offentliggører turné og EP


Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anderkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvor første track derfra ”Macabre” allerede er ude.
Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy” der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz, adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa bl.a. Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.
Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anderkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på en gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, hvorom Gaffa Norge skrev: ”måske Skandinaviens største stemme”.

”Vi har altid forsøgt at gøre vores koncerter til en helhedsoplevelse - et rum i mere end den fysiske forstand, om man vil, vi går ind i sammen med publikum. Vi har altid fundet det interessant, om vi kunne skabe dette på så overbevisende vis, at publikum fik lyst til at deltage tillidsfuldt og fordomsfrit. Når dette lykkes, føler vi virkelig, at vi skaber noget helt specielt - sammen med publikum. Vi ønsker, at en sådan stemning skal skabe den platform, hvorfra vi kan præsentere nyt som gammelt materiale side om side i en naturlig bevægelse, for vi glæder os meget til at komme ud og spille nye sange - både fra den kommende EP, men også endnu uudgivet materiale. Kreativt sker der nogle interessante ting for os lige nu, og vi er spændte på at vise de nye lyde frem. Vi føler, vi bevæger os musikalsk hele tiden, og vi vil gerne give publikum et indblik i denne proces. Det giver samtidig mulighed for, at vi som band kan mærke friskheden ved numrene sammen med publikum, hvilket kan give en særlig energi.” Forklarer bandet.

Touren starter d.16.november på Posten i Odense, hvor publikum altså kan forvente at høre en masse nyt materiale samt sange fra ep’en ”Beau & Lorette” og ”Syzygy”.

Datoer:
16.nov Posten, Odense
17.nov Bygningen, Vejle
18.nov Studenterhuset, Aalborg
23.nov Sønderborghus, Sønderborg
24.nov Prinzenbar, Hamborg
25.nov Berghain Kantine, Berlin
1.dec Godset, Kolding
2.dec Fermaten, Herning
8.dec Musikhuzet, Bornholm
9.dec Gimle, Roskilde

Barselona på tour!

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor - udgiver d. 9. juni debutsinglen ’Pige og Dreng’ og annoncerer i samme omgang en efterårsturné, hvor de besøger 7 af Danmarks største byer.

Barselona er historien om et ungt DIY-pop band, der, med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud, allerede er blevet udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst har fået en plads på Roskilde- plakaten. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik. På den kommende single ’Pige og Dreng’ giver duoen et velkendt indblik i de forvirrende ungdomsår. Emner som identitetsdannelse og pres fra samfundet udtrykkes gennem fortællingen om en ung og forvildet kærlighed så altoverskyggende, at både medierne og den almene offentligheds opbakning kan være fuldstændig ligegyldig, så længe ”hun ikke kunne li’ den” (musikken).

Frem for alt er Barselona lyden og følelsen af brændvarm "barca-pop", der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den.


Tour datoer:
21sep - Posten, Odense
22sep - Loppen, København
23sep - Platform 4, Aalborg
06okt - Rampelys, Silkeborg
07okt - TAPE, Aarhus
20okt - Sønderborghus, Sønderborg
21okt - Harders, Svendborg

Snavs spiller fire danske koncerter til oktober

Den danske producer og DJ-artist Snavs er godt i gang med sit internationale gennembrud, hvor specielt USA, Australien og Asien har taget hans kompromisløse og signifikante lyd til sig. I 2017 har Snavs konstant været på tour rundt i hele verden og den imponerende koncertliste inkluderer optrædener på Coachella, Tomorrowland, Webster Hall i New York, WOMB i Tokyo, Pacha i Sydney og X2 i Jakarta.
Men Danmark skal ikke snydes og i oktober spiller Snavs fire koncerter i udvalgte byer; Aarhus, København, Esbjerg og Kolding.

Den 25-årige Amagerikaner med det borgerlige navn Andreas Holdø glæder sig til de fire koncerter:
”2017 har været et fuldstændig sindssygt år for mig, hvor jeg har realiseret en lang række drengedrømme, som har gjort mig endnu mere sulten. Jeg har konstant været på tour og har udviklet mig enormt meget live, siden jeg sidst spillede i Danmark. Det betyder meget for mig også at bevise hvad jeg kan i Danmark, så derfor er jeg glad og glæder mig til at skulle spille de her fire koncerter!”

05.okt Train, Aarhus
06.okt Lille Vega, København
13.okt Konfus, Esbjerg
14.okt Pitstop, Kolding

Snavs startede sin karriere med at lægge sin ”808%” EP op til gratis download i april 2013 og har siden da udgivet tracks på de største og mest prestigefyldte elektroniske pladeselskaber i verden samt fået support og anderkendelse fra verdensstjernerne: Martin Garrix, Tiesto, DJ Snake, Diplo, The Chainsmokers, Yellow Claw og mange flere.
Snavs’ musik er blevet streamet mere end 60 mio gange og downloaded mere end 800.000 gange. Dette resulterede i at Snavs underskrev en stor eksklusiv aftale med den hollandske mastodont indenfor elektronisk musik - Spinnin’ Records, i starten af året.

Snavs er lige nu aktuel med singlen ”End With You”, hvor sangerinden KING gæster nummeret og tilsammen giver de deres bud på sommerens soundtrack. Sangen udkom i fredags (d.2.juni) sammen med den simple og æstetiske one-take musikvideo der allerede har fået meget omtale.

Snavs – End With You (feat. KING) music video:
https://www.youtube.com/watch?v=T5UwrRbKs-Q

DOG EAT DOG TILBAGE TIL KØBENHAVN

Det amerikanske band Dog Eat Dog fra New Jersey betragtes som af de første bands til at kombinere hardcore punk med rap og horn-sektioner. Dog Eat Dog har opnået stor kommerciel succes med de potente hitsingler ”No Fronts”, ”Rocky” og ”Who´s the King”. Siden deres første studiealbum All Boro Kings fra 1994 har bandet på mesterlig vis implementeret elementer fra funk, ska og hiphop.

Det selvudråbte partyband Dog Eat Dog elsker fest og har i over 27 år fået kloden til at svinge taktfast til deres unikke mix af genrer. I år kommer er det populære fest-orkester tilbage med nyt materiale. Det første i ti år. Bandet netop udgivet fire nye sange for offentligheden og tager i den forbindelse på en længere verdensturné.

Support: IVY CROWN + NATJAGER

Aura annoncerer

'Cant' Steal the Music' er titlen på det længe ventede tredje album med Aura. Den danske sangerinde og sangskriver glæder sig over de 11 numre på albummet, som hun kalder for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

Albummet er blevet til i både Danmark, Nepal og Storbritannien. »Det er et album, som har en gammel sjæl i en ung krop. Og det er sange, der er skrevet, da jeg efter en forlist kærlighedshistorie skulle samle mig selv op og finde fodfæste i tilværelsen igen. For mig er 'Cant' Steal the Music' en personlig sejr«.

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie’ og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bla. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse.  I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012.

Den lange pause mellem 'Before the Dinosaurs' og nyheden 'Can't Steal the Music' skyldes, at Auras virke som kunstner og hendes tilværelse i det hele taget er blevet sat på prøve af personlige årsager. Heldigvis er det ikke lykkes at standse kunstneren Aura, som tvært imod er kommet både klogere og mere kreativ ud på den anden side af den krise. I de eksistentielt vedkommende og iørefaldende numre på 'Can't Steal the Music' høres en Aura, hvis store og naturligt varme vokal står stærkere end nogensinde før. Ligesom hun selv gør.

Som hun siger: »For mig er albummet et bevis på, at vi mennesker er meget større, end vi tror. Jeg har formået at skrive og spille mig igennem den mest mørke og mest udfordrende periode i mit liv. Og musikken og kunstens mulighed for at få afløb for følelser kan ingen tage fra mig. Musikken er større, end jeg nogensinde bliver«.

Med hendes mest ambitiøse, ærlige og personlige album ude og en deltagelse i måske den stærkeste sæson af Toppen Af Poppen til august/september, står Aura stærkere end nogensinde. Derfor er det også med en god portion selvtillid at hun offentliggør sin største danske turné i mere end 6 år, som løber over januar og februar 2018. 15 udvalgte steder, som dækker hele landet fra nord til syd og fra vest til øst.

'EARLY BIRD' BILLETTER I SALG NU

HEIMATT UDGIVER OPFØLGENDE ALBUM OG SPILLER RELEASE-KONCERT PÅ JAZZHOUSE

Til efteråret, helt præcist fredag den 22 september, udkommer Heimatts andet album, som opfølger på debutpladen ”With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me.”, der udkom i 2015, og som modtog pæne anmeldelser (5/6 Alt For Damerne og 4/6 Gaffa).

Onsdag den 20. september vil Heimatt derfor, med sit store band, for første gang på dansk jord i næsten to år fremføre hele sit nye album i Jazzhouse’ intime rammer – et album der har været længe undervejs.

Siden 2014 har Magnus Grilstad under sit alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum, to udgivelser, der har sendt den unge dansk/norske musiker og band på flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turneer syd for grænsen, samt budt på massive festivalsomre, der har bragt Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival (2x), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste Festival, m.fl.

Helt fra starten er det gået utrolig hurtigt for den unge Grilstad; fra den første øver med bandet til en booking på Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, var der kun gået 6 måneder.
Efter to år med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, og der er da også sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, så har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd der har gjort ham og bandet til en festival-darling.

Der sættes et begrænset parti ’early bird’ billetter i salg til koncerten på Jazzhouse onsdag den 20. september. Salget er netop startet via Ticketmaster.