News

EMIL STABIL TAGER PÅ COOKOUT TOUR SAMMEN MED MICHAEL WILLIAMS

Den 1. Juli kl. 12:00 starter koncertauktionen på Lauritz.com. Så hop ind og byd på sommerens vildeste havefest med Michael Williams og Emil Stabil.

STERLING SPILLER RELEASE KONCERTER!

Til september udgiver gendannede STERLING sit nye album og i den forbindelse offentliggør bandet 3 releasekoncerter til efteråret!

Forrige år proklamerede STERLING at de var tilbage efter mange års fravær fra den danske musikscene. De udsendte både singler og en EP og spillede til P6 Beat Rocker. Deres single "Ellen, Ellen" var mest spillede nummer på P6 i udgangen af 2019 og til efteråret udkommer så altså bandets næste album!

De tre sangskrivere i STERLING har sammen skrevet dansksprogede sange i snart to årtier.
De har i alt udgivet tre albums og to EPer, og spillet overalt i Danmark. Fra de største scener som Fredagsrock i Tivoli eller Roskilde Festival til et medborgerhus i Hobro.

Sangene har flere gange været Ugens Uundgåelige på P3, mens de samtidig toppede den alternative hitliste ”Det Elektriske Barometer”. Desuden har STERLING været nomineret til en Zulu Award og hovedprisen til P3 Guld.

Sidste års EP "Sorte Tangenter", blev vel taget imod i Gaffa og comeback-koncerten til P6 Beat rocker i koncerthuset skrev Soundvenue følgende om.

De 3 eksklusive release koncerter er som følger og er netop startet i salg her:

23-09-2020: POSTEN, Odense
24-09-2020: HUSET-KBH, København
16-10-2020: RADAR, Aarhus

BLAUE BLUME ANNONCERER NYE KONCERTER


Blaue Blume annoncerer 5 danske koncerter til november
Efter to års pause fra live scenen spillede Blaue Blume fire udsolgte koncerter på Hotel Cecil tidligere i år, lige inden Covid-19 lukkede Danmark ned. Blaue Blume fans var rejst fra hele landet for at opleve bandets comeback på live scenen og de fire koncerter var så stor en succesoplevelse og forløsning for Jonas Smith, Robert Buhl, Buster Jensen og Søren Buhl, at de fire art-rockmusikere nu annoncerer fem koncerter rundt i Danmark til november.

Touren bringer Blaue Blume til Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og København, hvor publikum kan forvente et stort udsnit af bandets nyeste album ”Bell of Wool”, der udkom 8.november sidste år og modtog massiv anmelderros med 5/6 stjerner anmeldelser fra bl.a. Soundvenue og Gaffa, samt 6 stjerner fra Jyllands Posten, der senere kårede albummet til at være den bedste danske album udgivelse i 2019.
Blaue Blume spillede også en række klassikere fra bagkataloget, bl.a. sange fra deres fornemme debut-EP ”Beau & Lorette” (2014), singler fra den smukke og ambitiøse albumdebut ”Syzygy” (2015), samt radiohits fra den fremragende EP ”Sobs” (2017).

Forsanger Jonas Smith udtaler om de kommende koncerter:
” Vi spiller til efteråret og det glæder vi os mildest talt meget til... virkelig mildt talt. Før corona forbød kontakt, socialt samvær af nogen art og vel sagtens kulturen i sin grundessens, nåede vi lige akkurat at afvikle vores koncerter på Hotel Cecil. Samme aften Danmark lukkede ned spillede vi vores sidste sang i Hamborg. Vi er taknemmelige for, at vi nåede det for shit, hvor var vi klar til at stå på scenen igen efter to års pause. Som så mange andre musikere i verden lige nu, havde vi også set frem til en sommer med festivaler, en form for løn og ikke mindst jer. Sådan blev det af gode grunde ikke. Derfor håber vi, at i ligesom os, i stedet har mod på at ses til november, på en eller flere af nedenstående datoer, rundt om i landet. Vi vil til gengæld sørge for at spille bedre end nogensinde og levere et show, større end noget i har set med os. Håndslag på det. Der sker noget i verden og med den i os lige nu. Vi skal mødes i og omkring musikken og stå sammen om fællesskabet, mangfoldighed, ligeværd, friheden og retten til at tænke frit og være dem vi er, hver især, hver og en, sammen. 

Kh
Blaue Blume”


Billetter via https://tix.to/BlaueBlumeNovember2020

Datoer:
13.11 Musikkens Hus, Aalborg
14.11 Godset, Kolding
18.11 Posten, Odense
21.11 Voxhall, Aarhus
25.11 Store Vega, København

BARSELONA TAGER PÅ TOUR1 Dag Er Vi 1 Minde Tour
Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, ikke blot ét men hele to debutalbum, en P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukt Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo’en bag Barselona, har på trods af deres unge alder allerede udgivet to EP’er samt de to anmelderroste debutalbum ’Hjertebank’ og ’Legebørn, der understregede deres kærlighed til album formatet og beviste, at Barselona er et af landets mest progressive rockbands. En ekstraordinær bedrift af to unge drenge og en milepæl for et band, der allerede har bevist at succes kræver mod, hårdt arbejde og en drivkraft om konstant at være i udvikling. Med de to albums turnérede det flittige band igen rundt på landets spillesteder og festivaler - igen med en række udsolgte koncerter.

Siden deres koncert på Store Vega i oktober 2019, har bandet holdt sig væk fra rampelyset og i stedet isoleret sig i studiet. De er dog nu klar til at afsløre, at de spiller en turné i efteråret 2020, hvor touren bærer titlen ’1 Dag Er Vi 1 Minde’ tour.

22.10 Train, Aarhus
23.10 Fermaten, Herning
24.10 Godset, Kolding

30.10 Posten, Odense
31.10 Tobakken, Esbjerg

5.11 Store Vega, København
6.11 Gimle, Roskilde
7.11 Skråen, Aalborg

12.11 Mantzius, Birkerød
13.11 Tøjhuset, Fredericia
14.11 Turbinen, Randers

Send os din musik!

Send os din musik!

Siden den spæde start i 1997 har talentspejdning været vores topprioritet og vi har gennem snart et kvart århundrede været med til at udklække artister der efterfølgende har både nationale og internationale karrierer. Går du og sysler med musikken, har I et fedt band, skriver du egne sange, producerer du, eller er du bare nysgerrig på at få feedback på din musik, så kan du altid sende os demoer til info@3rd-tsunami.com hvor vores evigt nysgerrige team, konstant er på udkig efter morgendagens stjerner. Send venligst link til din musik med en kort beskrivelse af hvem du/I er eller vedhæft én til to mp3'ere af din musik. Vi lytter til alt hvad I sender og vi bestræber os på at sende alle en respons.

_

L.O.C. Drive-In Live. Musikken du cruiser til.

Vi sulter alle efter live underholdning, og vi kan vi nu med stor stolthed annoncere L.O.C.s første live drive-in koncerter nogensinde. Musikken du cruiser til. Vi har knoklet som vanvittige i kulissen for at få dette til at ske, og nu bringer Liam O’Connor sit liveshow til hele landet, i ikke mindre end 5 byer.
L.O.C. glæder sig som en vanvittig, og vi kan dårligt nok holde ham og hans hold tilbage i stalden inden det går løs allerede ultimo maj. Så fyld køletasken, smæk op for soltaget, og tag med til sommerens fedeste oplevelse. Liam varsler hits i hobetal og et vaskeægte festival-sæt, der med garanti vil få motorerne til at spinne.
Billetterne kommer i salg onsdag den 13. maj kl. 10:00 via Ticketmaster.

VELKOMMEN TIL CHORUS GRANT

Vi er ovenud begejstret for at byde velkommen til CHORUS GRANT !

Chorus Grant er et fortryllende bekendtskab, der tager lytteren med på en rejse udi den alternative singer/songwriter musik med lige dele hjerte og mod, bål, brand og sod.

Hannes kommer til Danmark

Svenske Hannes har annonceret at han spiller to koncerter i Danmark i maj. På Spot Festival i Aarhus og Cecil AM i København.
Med deres alternativ r'n'b og soul univers har Hannes fået massiv roser fra den svenske presse og flere har udtalt at Hannes er det mest interessante fra Sverige siden Jose Gonzales brød igennem med sangen 'Heartbeats'. Soul gudinden Seinabo Sey havde Hannes med på hendes festivals turné i sommeren 2019.

Vi glæder os til de to første danske koncerter;
1.5 CECIL AM, København
2.5 SPOT FESTIVAL, Aarhus

VELKOMMEN TIL PETER WANGEL

Vi er stolte af at kunne byde Peter Wangel velkommen, der allerede i næste uge spiller to koncerter;

21.2 Cafe Ingolfs
22.2 Cafe Arrebo


Peter Wangel er en københavnsk singer- songwriter, som de seneste år har ageret frontfigur i det elektroniske popband Wangel.
Siden 2015 har han i samarbejde med producer Kasper Ejlerskov Leonhardt udgivet tre albums, spillet udsolgte koncerter i København og optrådt flere steder i Europa, Sydkorea og Sydamerika.
Nu er Peter Wangel gået solo og har sat sig for at finde en mere personlig lyd med sin vokal og guitar i centrum. Han indspiller lige nu sit dansksprogede debutalbum i samarbejde med Nikolaj Nørlund.
Hans karakteristisk dybe vokal indfanger lytteren og skærper teksternes betydning. Peter Wangel er historiefortæller og blander den personlige beretning med alt fra social- til surrealisme. Sangene er helt nye og kigger på livet med et både humoristisk, men også melankolsk blik.

VELKOMMEN TIL CHINAH

Vi er ovenud begejstret for at byde velkommen til CHINAH !

Bandet har vundet P3 Guld talentprisen, været nomineret til flere Danish Music Awards, turneret i ind og udland, modtaget guld for 'Away From Me' og de besidder en af de mest interessante og signifikante sounds kommende fra Danmark lige nu.