News

AURA PÅ INTIM-TURNÉ!

Aura har overstået sin første landsdækkende turné i 6 år og løfter nu sløret for ny intim-turné til september! 15 danske og 4 tyske spillesteder er netop blev indtaget over i de kolde januar-februar måneder til enestående anmeldelser og stor begejstring blandt AURAs dedikerede fanbase. Derfor er det med stor glæde at kunne offentliggøre en kompakt uge til september bestående af 5 eksklusive steder, som tilsammen vil danne den perfekte ramme for en unik og personlig koncertoplevelse. I sommeren 2017 udsendte AURA sit længeventede tredje album 'Cant' Steal the Music' som bl.a. kastede ”Love Somebody”, ”You Got Wings” og titelnummeret ”Can’t Steal the Music” af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige: »Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger AURA. AURA har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie’ og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser. Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012. Det er med dette album, arsenalet af det store bagkatalog samt et forløb af kommende singler, at AURA vil bruge resten af 2018 samt starten af 2019 på at intensivere sit live-forløb i Danmark. Når festivalsæsonen går på hæld rettes fokus mod denne eksklusive håndfuld: ONSDAG DEN 26. SEPTEMBER – Sønderborghus · Sønderborg TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER – Turbinen · Randers FREDAG DEN 28. SEPTEMBER – Musikhuset · Aarhus LØRDAG DEN 29. SEPTEMBER – Nordsøen Forskerpark · Hirtshals SØNDAG DEN 30. SEPTEMBER – Hotel Cecil · København Forsalget er netop startet – og mere info kan findes på: www.3rd-tsunami.com

NY ARTIST: HÔY LA

Det er en fornøjelse at bryde velkommen til Ingri a ka HÔY LA der eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion.

Nærmere info her.

Tjek den første video her:WELCOME TO ELOQ


WELCOME TO ELOQ

We are excited to announce I’m now representing ELOQ.

It has been a while since we heard from ELOQ but he just released the single “Worth It” TODAY!

He got lots of tracks in the pipeline for rest of this spring and 2018.

We are planning tour dates for 2018, please get in touch if you would be interested.


Listen to “Worth It” here: https://goo.gl/o6ZWMf

Last time we heard from the Danish producer was his track “Diamond” featuring Mø - https://www.youtube.com/watch?v=Z6631Sabf7U

Albin lee meldau udgiver ny single og spiller komos festival

Albin Lee Meldau udgiver ny single "The Weight Is Gone" og til sommer spiller han Københavnske Komos Festival.

Soleima annoncerer tour


Soleima tager på tour i Danmark til september, hvor hun spiller 6 shows på udvalgte spillesteder.

20.sep Posten, Odense
21.sep Walthers, Skanderborg
22.sep Voxhall, Aarhus
27.sep Studenterhuset, Aalborg
28.sep Godset, Kolding
29.sep Store Vega, København


Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører. På baggrund af mini albummet No. 14 og de efterfølgende singler ”Paper” og ”Low Life, har Soleima formået at opnå anerkendelse fra et utal af etablerede internationale medier så som BBC Radio 1, Noisey og I.D Magazin samt etablerede danske medier som DR P3, Politiken og Soundvenue. 
Hendes singler fra No. 14 udgivelsen ‘Cracks’ og ‘Breathe’, har fået massiv radio airplay rundt omkring i Europa, og ‘Cracks’ blev P3s uundgåelige i Danmark. Det hele medførte til nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven. Da hun udgav singlen ’Paper’ vandt hun P3 Gulds Talentpris og koncertbilletterne til hendes tre eksklusive venueshows i december blev revet væk. Senest har hun udgivet ’Low Life’ der har skabt opmærksomhed i USA og igennem hele Europa, singlen blev også anden P3 Ugens Uundgåelig til Soleima.

Soleima udgiver ny single "Low Life"


Soleima startede året med at udgive singlen "Low Life" der fik et massivt skub på Spotify og er nu tilføjet playlister på P3 i Norge og Danmark, samt airplay i Finland, Tyskland, Holland og UK.

Se den simple og stilistiske video til "Low Life" her -> https://www.youtube.com/watch?v=PNiS_agzz3o

TOMM¥ €A$H TILBAGE MED NY VIDEO OG DANSK KONCERT


TOMM¥ €A$H TILBAGE MED NY VIDEO OG DANSK KONCERT

TOMM¥ €A$H har netop udgivet "Pussy Money Weed" med endnu en sindssyg video. Samtidig er sovjet rapperen netop annonceret til at spille Lille Vega d.21.april og billetterne er nu i salg.


Video -> watch

Tickets -> buy

VELKOMMEN TIL DUSIN!

Dusin har på meget kort tid formået at skabe en ekstremt spændende fremtid for sig selv. Med deres elektroniske pop univers samt massere radioplays på deres første single ”Frisk Igen” gør de klar til at smide næste single på gaden den 26. januar, der har fået titlen ”Først Nu”, som du har mulighed for at komme til release fest på. Det foregår på Underhuset, Husets teater på Vesterbro.

I mellemtiden kan man drømme sig væk til tonerne af ”Frisk Igen” på Spotify

NOAH CARTER SÆLGER STORE VEGA UD!

Det tog ikke mange uger før alle 1500 billetter i Store VEGA var udsolgt - faktisk hele 4 måneder før koncertdatoen!

Tilbage i november måned offentliggjorde den unge Nørrebro-rapper sine første 2 headliner-koncerter i henholdsvis Store Vega i København og Train i Aarhus efter sommerens succesfulde optrædener på få udvalgte festivaler herhjemme og i udlandet. Med albummet "Couch Dreams" i vedvarende høj rotation i hele Europa løfter NOAH CARTER også snart sløret for de første europæiske festivaler til sommeren 2018 samt nyt materiale.

Barselona klar med single og ny turné


BARSELONA UDGIVER D. 15. DECEMBER DEN NYE SINGLE ’ET ÅR’ OG ANNONCERER FORÅRSTURNE

Barselona kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkommer d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start. Derudover annoncerer Barselona en forårsturne, der bliver skudt afsted d. 28. marts i Lille Vega og som udover København bringer duo’en rundt til 9 af de største byer i Danmark.

Den nye single handler om, at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed – en virkelighed som har været fyldt med udvikling, stress og ikke mindst masser af glæde og hvor man nu kan se tilbage på det hele og nyde første bid af rejsen.

Denne rejse har været kendetegnet af et år, hvor Barselona har spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest, support for The Minds of 99 samt udnævnt til Breakin’ Sound af Soundvenue – ej at forglemme udgivelsen af deres debut-EP ’Drengepop’ som både hos Soundvenue og GAFFA nu ligger i Top 10 over årets bedste danske udgivelser.

Den nye single er til sidst men ikke mindst en tak til alt og alle der har været med til at forme et år, som har sat en tyk streg under Barselonas plads på den danske musikscene.

Tourplan
28/3 Lille Vega, København
30/3 Radar, Aarhus
31/3 Kulisselageret, Horsens
05/4 NygadeHuset, Aabenraa
06/4 Værket, Vejle
07/4 URT Huset, Thisted
12/4 Walthers, Skanderborg
14/4 Tapperiet, Køge
20/4 Sønderborghus, Sønderborg
21/4 Kulturmaskinen, Odense