News

Julie Ellinor udgiver ny single

Julie Ellinor udgiver i dag hendes single 'Mislead' der er anden forløber for hendes EP der udkommer i foråret. P4 præmierede 'Mislead', og der har været stor opbakning fra starten, på den fremragende og nærværende single. Julie spiller support for Barselona på et udsolgt Bremen Teataer søndag den 28.november, og til foråret spiller hun sin første headliner turné, hvor hun bl.a. spiller på Ideal Bar.

SHOOTER GANG PÅ TURNÉ!

SHOOTER GANG TAGER PÅ FØRSTE TURNÉ I 2021!

AARHUS V IGEN PÅ LANDKORTET
Den aarhusianske gruppe Shooter Gang har markeret sig de sidste par år med stærke single- og videoudspil som ”Mask På”, ”Sinaloa Stil”, ”Click” og "Poker Face". Det kompromisløse band går nye veje og offentliggør nu deres første turné.

ALLE HOLDER ØJE MED SHOOTER GANG
Bandet er kommet på alles læber for deres hårdtslående rap og sitrende energi, der som et frisk pust bringer masser af originalitet ind på den danske hiphop-scene.

De talentfulde rappere repræsenterer en ny lyd- og virkelighed i dansk musikhistorie, hvor universet er yderst hårdt, men også unikt i en verden af kopivarer.
Rent musikalsk komplementerer de tre medlemmers vokaler hinanden på bedste vis i et altid gennemført tematisk udtryk, der oftest bevæger sig i et engelsk inspireret drill-univers.

SIGTER MOD DEN ABSOLUTTE TOP
Der er ingen tvivl om, at den maskerede trekløver fra Århus V har chokeret og fascineret hele Danmark, men drengene står nu overfor et afgørende vendepunkt i deres frembrusende karriere, hvor de skal tage skridtet mod den absolutte top.

Der venter flere spændende indslag og samarbejder henover efteråret for gruppen, der er blevet spået det helt store gennembrud i 2020 af Soundvenue.

De danske datoer er:
27. OKTOBER – PUMPEHUSET, København
28. OKTOBER – POSTEN, Odense
29. OKTOBER – TOBAKKEN, Esbjerg

Forsalget er startet via www.tix.to/shootergang

Kristian Leth spiller De Grimmeste Aftner

Kristian Leth har annonceret at han spiller til De Grimmeste Aftner i Aarhus lørdag den 28.august. Han har netop udgivet sit album 'Stormen' der har modtaget gode anmeldelser over hele linjen.

Billetter til koncerten den 28.august kan købes her: https://grimfest.dk/shop/kristian-leth/

TOURSTART I DENNE UGE

BLAUE BLUME DRAGER PÅ NÆSTEN UDSOLGT TURNE

Blaue Blume tager på en mindre turné rundt i Danmark, hvor næsten alle billetter er udsolgt. Deres album 'Bell of Wool' var et af de absolut bedste danske albums tilbage i 2019 og stadig top aktuelt for det danske publikum.

Jyllands Posten var frontløber og kårede det til årets danske album og bandet har fået massive anmeldelser for deres livekoncerter med netop dette album.

CHINAH ALBUM AKTUEL OG PÅ FORSIDEN AF GAFFA

CHINAH ALBUM AKTUEL OG PÅ FORSIDEN AF GAFFA
CHINAH er aktuelle med deres album 'Feels Like Forever' og er på forsiden af Gaffa's maj magasin. Deres turné rundt i Danmark starter den 27.maj i Store Vega hvor der netop er meldt få billetter.

Læs stort interview her: https://gaffa.dk/artikel/148957/chinah-interview-misforstaelsens-musik/

ALBUM LIVE TILBAGE


Kristian Leth og Ralf Christensen vender tilbage på Bremen Teater med et nyt ‘Album’ show den 12. august. Denne gang med en hyldest til Nirvanas ikoniske album ‘Nevermind’.

Aldrig har depression, følsomhed og indadvendthed lydt så brutalt, medrivende og stadion-klart, som da Nirvanas ’Nevermind’ udkom for i år 30 år siden. Den dynamiske Album-duo kaster sig kærligt ind i dén moshpit af forvirring og meningstab, som forsanger Kurt Cobain (R.I.P.) brølede så smukt ud i. Dén moshpit, hvor Generation X fandt det perfekte soundtrack til al deres ironi og retningsløshed.

Glæd dig til en aften, hvor den plagede frontfigurs indre dæmoner skal uddrives, og et skelsættende og fundamentalt rørende hovedværk i rockhistorien skal omfavnes. Uden forbehold eller ironi.

SEBASTIAN LIND - NY SINGLE OG KONCERTER!

SEBASTIAN LIND, UDGIVER ’BLEEDING GOD’ OG ANNONCERER TRE KONCERTER

Sebastian Lind er en selvgjort mand, der nu arbejder fuldstændig independent. Foråret 2021 kommer til at byde på flere single udgivelser, en EP og tre danske koncerter i København, Aarhus, samt hans hjemby Odense. Derudover deltager Sebastian Lind i “Syng min sang”, et nyt musikalsk program fra Tv3, som bliver sendt til foråret.
Det hele starter med udgivelsen af ’Bleeding God’, den til dato mest personlige sang fra Sebastian, der handler om hvordan han som barn så sine forældre som guder, der vidste og kunne alt! Men disse overmenneskelige væsner mistede deres udødelighed, i takt med at han blev voksen, og i virkeligheden bare var mennesker med fejl, ligesom alle os andre.
Kunstneren fra Svendborg der spænder vidt – fra en sørgmodig, melankolsk singer-songwriter til en selv- og træfsikker poppoet – har selv skrevet indspillet og produceret ’Bleeding God’, ligesom på samtlige fire albumudgivelser, men nu udgiver han også selv på sit eget pladeselskab, hvor han selv står for alt det kreative arbejde fra pressebilleder, vlogs, videoer og selvfølgelig alt det musikalske.
Der er ikke nogen tvivl om at 2021 ser lovende ud for Sebastian Lind.

Koncertdatoer:
30. APRIL - Posten, Odense
01. MAJ - Hotel Cecil, København
02. MAJ - Atlas, Aarhus


Køb billet her!
Hør ’Bleeding God’ her!

VELKOMMEN TIL KRISTIAN LETH!

Vi er meget stolte af at vi nu repræsenterer Kristian Leth der i dag har udgivet 'Den Episke', som er første single fra hans kommende album 'Stormen', hvilket bliver hans tredje solo album. Albummet udsendes til april måned.

GANGER TAGER PÅ TOUR I MARTS


GANGER TAGER ÅRETS BEDSTE DANSKE ALBUM MED PÅ TURNÉ

På to år har Ganger fået et fantastisk og velfortjent gennembrud i Danmark. Med de to album ‘Mørk’ og ‘Tro’ har gruppen høstet endeløse anmelderroser, en pris som P3 Talentet og masser af hæder til Steppeulven.

I kølvandet på et både flot, men også tumultarisk 2020, har Ganger nu annonceret en danmarksturné til foråret: Ti koncerter, der blandt andet bringer det unikt tænkende popband til Aarhus, Esbjerg og København. Ligesom tidligere står Maja Halling for scenografi, mens Jannik Kenneth Skov Jensen laver lysdesign.

Til koncerterne kan man blandt andet opleve sangene fra ‘Tro’, som vi tidligere i december kårede til årets bedste danske album – intet mindre. ‘Pumper Mama’ var også at finde på vores liste over årets bedste danske sange.

Ganger var blandt dem, der har måtte aflyse koncerter her i december, men der bliver altså taget revanche til marts.

Ganger – turné 2020
5/3 – Train, Aarhus
6/3 – Elværket, Helsingør
11/3 – Tobakken, Esbjerg
12/3 – Fermaten, Herning
13/3 – Sønderborghus, Sønderborg
19/3 – Kulturloft, Ebeltoft
20/3 – Gimle, Roskilde
26/3 – Bremen Teater, København (Udsolgt)
26/3 – Bremen Teater, København
27/3 – Magasinet, Odense

Køb billetter her: https://tix.to/Ganger2021

CHINAH MED NY SINGLE OG TOUR


CHINAH har netop annonceret tour, hvilket kommer i kølvandet på at bandet udgav første singlen 'Promise' i fredags.

Touren er:
25.2 Godset, Kolding
26.2 Kulisselageret, Horsens
27.2 URT, Thisted
5.3 Studenterhuset, Aalborg
6.3 Voxhall, Aarhus
12.3 Harders, Svendborg
13.3 Store Vega, København

Billetter kan købes her - https://tix.to/chinah2021