News

BOUNDARIES UDSENDER DEBUTALBUM!

Endelig er støjrockerne i BOUNDARIES klar med deres debutalbum og lancerer i samme ombæring eksklusiv turné!

Boundaries udgav deres debut EP i 2018, som har modtaget ros fra KEXP, DIY og Visions Magazine. Bandet har turneret rundt som headliner i Danmark og England, og deres koncert på Roskilde Festival i sommeren 2019 blev krediteret af Soundvenue med en femstjernet anbefaling: "Hele koncerten fremstod som en symfoni, hvor stigninger og fald var nøje tilrettelagt. Således byggedes der mod slutningen op til det store crescendo, hvor den hypnotisk ekspansive ‘Push’ særligt viste Boundaries som et frådende bæst med appetit på og åbenlyst talent til meget mere.”

Boundaries er klar med deres første album, som udkommer i starten af 2021. Det vil blive efterfulgt af en længe ventet energiudløsning af koncerter i Odense, Århus, København og Aalborg til marts. For datoer og billetsalg klik her!

SHOOTER GANG PÅ FØRSTE TURNÉ!

SHOOTER GANG TAGER PÅ FØRSTE TURNÉ I 2021!

AARHUS V IGEN PÅ LANDKORTET
Den aarhusianske gruppe Shooter Gang har markeret sig det sidste år med stærke single- og videoudspil som ”Mask På”, ”Sinaloa Stil”, ”Click” og ikke mindst den aktuelle ”Poker Face”. Det kompromisløse band går nye veje og offentliggør nu deres første turné.

ALLE HOLDER ØJE MED SHOOTER GANG
Bandet er kommet på alles læber for deres hårdtslående rap og sitrende energi, der som et frisk pust bringer masser af originalitet ind på den danske hiphop-scene.

De talentfulde rappere repræsenterer en ny lyd- og virkelighed i dansk musikhistorie, hvor universet er yderst hårdt, men også unikt i en verden af kopivarer.
Rent musikalsk komplimenterer de tre medlemmers vokaler hinanden på bedste vis i et altid gennemført tematisk udtryk, der oftest bevæger sig i et engelsk inspireret drill-univers.

SIGTER MOD DEN ABSOLUTTE TOP
Der er ingen tvivl om, at den maskerede trekløver fra Århus V har chokeret og fascineret hele Danmark, men drengene står nu overfor et afgørende vendepunkt i deres frembrusende karriere, hvor de skal tage skridtet mod den absolutte top.

Der venter flere spændende indslag og samarbejder henover efteråret for gruppen, der er blevet spået det helt store gennembrud i 2020 af Soundvenue.

De danske datoer er:
18. FEBRUAR – POSTEN, Odense
19. FEBRUAR – TOBAKKEN, Esbjerg
25. FEBRUAR – PUMPEHUSET, København
26. FEBRUAR – ATLAS, Aarhus (flyttet fra 22. oktober 2020)

Forsalget er netop startet via www.tix.to/shootergang

VELKOMMEN TIL ELBA

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Elba hos 3rd Tsunami

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.

popartister. ELBA’s energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse1. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn. Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

2021 ER UDE AF KONTROL

De er bandlyst fra radioen, men danskerne hungrer efter Ude Af Kontrol. Gør dig klar til musikalsk vanvid, når Danmarks mest kontroversielle boyband skaber uro i andedammen og tager på arenaturné med deres nye album ”Uforglemmelige Anderledes Kunst”.

Okay (Boomer)! Tiderne med oplevelser UDE AF KONTROL har været små længe nok! 2021 bliver vildere end nogensinde, når Danmarks mest bramfri og beskidte boyband satser stort, større, størst og annoncerer deres første arenaturné, der besøger København, Aarhus, Aalborg og Odense.
Arenatouren bliver det sygeste, vi nogensinde har lavet. Scene-størrelserne i de forskellige arenaer giver os plads til at gå all-in og skabe en endnu større og vildere produktion, end vi har haft mulighed for tidligere. Coveret på vores nye album 'Uforglemmelig Anderledes Kunst' bliver det visuelle bærende element, hvor 'det gode' mod 'det onde' er i fokus - hvilket også bliver afspejlet i måden vi bygger selve setlisten op på. Vi har brugt meget energi på at skabe en rød tråd med fugtige visuelle overraskelser, for at give publikum en uforglemmelig og anderledes UAK oplevelse!

Arenaturnéen følger op på gruppens nye album Uforglemmelige Anderledes Kunst og den hårdtslående bølge af hits de seneste år, hvor UDE AF KONTROL har opnået mere en 200.000.000 (!) streams på Spotify – på trods af, at de i den grad har forskrækket dansk radio med deres grove og bramfri lyrik – som deres mange fans til gengæld knuselsker. Trioen, som smukt består af Englando, Balken og Munken, er ligeledes et brandvarmt og vanvittigt livenavn, der blandt andet resulterede i den mest besøgte koncert ved Fredags Rock i Tivoli i 2019, som samme år havde besøg af Suspekt, The Minds of 99 og Christopher, med over 22.000 gæster - kun overgået af Sir Tom Jones.
Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og det er ikke unormalt at en UDE AF KONTROL koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Smukfest sidste år, blev Ude Af Kontrols koncert stoppet tre gange, inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

Næste år sigter gruppen nu mod nogle af Danmarks største spillesteder, når de vælter landet og drager på deres Uforglemmelige Anderledes Tour til foråret.

UDE AF KONTROL – UFORGLEMMELIGE ANDERLEDES TOUR
FREDAG 19.03.2021 – JYSKE BANK ARENA, ODENSE
LØRDAG 20.03.2021 – AALBORG KONGRES & KULTUR CENTER, AALBORG
FREDAG 26.03.2021 – AARHUS CONGRESS CENTER, AARHUS
LØRDAG 27.03.2021 – K.B. HALLEN, KØBENHAVN


BILLETSALGET ER NETOP STARTET VIA UDEAFKONTROL.DK

EMIL STABIL TAGER PÅ COOKOUT TOUR SAMMEN MED MICHAEL WILLIAMS

Den 1. Juli kl. 12:00 starter koncertauktionen på Lauritz.com. Så hop ind og byd på sommerens vildeste havefest med Michael Williams og Emil Stabil.

STERLING SPILLER RELEASE KONCERTER!

Til september udgiver gendannede STERLING sit nye album og i den forbindelse offentliggør bandet 3 releasekoncerter til efteråret!

Forrige år proklamerede STERLING at de var tilbage efter mange års fravær fra den danske musikscene. De udsendte både singler og en EP og spillede til P6 Beat Rocker. Deres single "Ellen, Ellen" var mest spillede nummer på P6 i udgangen af 2019 og til efteråret udkommer så altså bandets næste album!

De tre sangskrivere i STERLING har sammen skrevet dansksprogede sange i snart to årtier.
De har i alt udgivet tre albums og to EPer, og spillet overalt i Danmark. Fra de største scener som Fredagsrock i Tivoli eller Roskilde Festival til et medborgerhus i Hobro.

Sangene har flere gange været Ugens Uundgåelige på P3, mens de samtidig toppede den alternative hitliste ”Det Elektriske Barometer”. Desuden har STERLING været nomineret til en Zulu Award og hovedprisen til P3 Guld.

Sidste års EP "Sorte Tangenter", blev vel taget imod i Gaffa og comeback-koncerten til P6 Beat rocker i koncerthuset skrev Soundvenue følgende om.

De 3 eksklusive release koncerter er som følger og er netop startet i salg her:

23-09-2020: POSTEN, Odense
24-09-2020: HUSET-KBH, København
16-10-2020: RADAR, Aarhus

BLAUE BLUME ANNONCERER NYE KONCERTER


Blaue Blume annoncerer 5 danske koncerter til november
Efter to års pause fra live scenen spillede Blaue Blume fire udsolgte koncerter på Hotel Cecil tidligere i år, lige inden Covid-19 lukkede Danmark ned. Blaue Blume fans var rejst fra hele landet for at opleve bandets comeback på live scenen og de fire koncerter var så stor en succesoplevelse og forløsning for Jonas Smith, Robert Buhl, Buster Jensen og Søren Buhl, at de fire art-rockmusikere nu annoncerer fem koncerter rundt i Danmark til november.

Touren bringer Blaue Blume til Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og København, hvor publikum kan forvente et stort udsnit af bandets nyeste album ”Bell of Wool”, der udkom 8.november sidste år og modtog massiv anmelderros med 5/6 stjerner anmeldelser fra bl.a. Soundvenue og Gaffa, samt 6 stjerner fra Jyllands Posten, der senere kårede albummet til at være den bedste danske album udgivelse i 2019.
Blaue Blume spillede også en række klassikere fra bagkataloget, bl.a. sange fra deres fornemme debut-EP ”Beau & Lorette” (2014), singler fra den smukke og ambitiøse albumdebut ”Syzygy” (2015), samt radiohits fra den fremragende EP ”Sobs” (2017).

Forsanger Jonas Smith udtaler om de kommende koncerter:
” Vi spiller til efteråret og det glæder vi os mildest talt meget til... virkelig mildt talt. Før corona forbød kontakt, socialt samvær af nogen art og vel sagtens kulturen i sin grundessens, nåede vi lige akkurat at afvikle vores koncerter på Hotel Cecil. Samme aften Danmark lukkede ned spillede vi vores sidste sang i Hamborg. Vi er taknemmelige for, at vi nåede det for shit, hvor var vi klar til at stå på scenen igen efter to års pause. Som så mange andre musikere i verden lige nu, havde vi også set frem til en sommer med festivaler, en form for løn og ikke mindst jer. Sådan blev det af gode grunde ikke. Derfor håber vi, at i ligesom os, i stedet har mod på at ses til november, på en eller flere af nedenstående datoer, rundt om i landet. Vi vil til gengæld sørge for at spille bedre end nogensinde og levere et show, større end noget i har set med os. Håndslag på det. Der sker noget i verden og med den i os lige nu. Vi skal mødes i og omkring musikken og stå sammen om fællesskabet, mangfoldighed, ligeværd, friheden og retten til at tænke frit og være dem vi er, hver især, hver og en, sammen. 

Kh
Blaue Blume”


Billetter via https://tix.to/BlaueBlumeNovember2020

Datoer:
13.11 Musikkens Hus, Aalborg
14.11 Godset, Kolding
18.11 Posten, Odense
21.11 Voxhall, Aarhus
25.11 Store Vega, København

BARSELONA TAGER PÅ TOUR1 Dag Er Vi 1 Minde Tour
Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, ikke blot ét men hele to debutalbum, en P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukt Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo’en bag Barselona, har på trods af deres unge alder allerede udgivet to EP’er samt de to anmelderroste debutalbum ’Hjertebank’ og ’Legebørn, der understregede deres kærlighed til album formatet og beviste, at Barselona er et af landets mest progressive rockbands. En ekstraordinær bedrift af to unge drenge og en milepæl for et band, der allerede har bevist at succes kræver mod, hårdt arbejde og en drivkraft om konstant at være i udvikling. Med de to albums turnérede det flittige band igen rundt på landets spillesteder og festivaler - igen med en række udsolgte koncerter.

Siden deres koncert på Store Vega i oktober 2019, har bandet holdt sig væk fra rampelyset og i stedet isoleret sig i studiet. De er dog nu klar til at afsløre, at de spiller en turné i efteråret 2020, hvor touren bærer titlen ’1 Dag Er Vi 1 Minde’ tour.

22.10 Train, Aarhus
23.10 Fermaten, Herning
24.10 Godset, Kolding

30.10 Posten, Odense
31.10 Tobakken, Esbjerg

5.11 Store Vega, København
6.11 Gimle, Roskilde
7.11 Skråen, Aalborg

12.11 Mantzius, Birkerød
13.11 Tøjhuset, Fredericia
14.11 Turbinen, Randers

Send os din musik!

Send os din musik!

Siden den spæde start i 1997 har talentspejdning været vores topprioritet og vi har gennem snart et kvart århundrede været med til at udklække artister der efterfølgende har både nationale og internationale karrierer. Går du og sysler med musikken, har I et fedt band, skriver du egne sange, producerer du, eller er du bare nysgerrig på at få feedback på din musik, så kan du altid sende os demoer til info@3rd-tsunami.com hvor vores evigt nysgerrige team, konstant er på udkig efter morgendagens stjerner. Send venligst link til din musik med en kort beskrivelse af hvem du/I er eller vedhæft én til to mp3'ere af din musik. Vi lytter til alt hvad I sender og vi bestræber os på at sende alle en respons.

_

L.O.C. Drive-In Live. Musikken du cruiser til.

Vi sulter alle efter live underholdning, og vi kan vi nu med stor stolthed annoncere L.O.C.s første live drive-in koncerter nogensinde. Musikken du cruiser til. Vi har knoklet som vanvittige i kulissen for at få dette til at ske, og nu bringer Liam O’Connor sit liveshow til hele landet, i ikke mindre end 5 byer.
L.O.C. glæder sig som en vanvittig, og vi kan dårligt nok holde ham og hans hold tilbage i stalden inden det går løs allerede ultimo maj. Så fyld køletasken, smæk op for soltaget, og tag med til sommerens fedeste oplevelse. Liam varsler hits i hobetal og et vaskeægte festival-sæt, der med garanti vil få motorerne til at spinne.
Billetterne kommer i salg onsdag den 13. maj kl. 10:00 via Ticketmaster.