L.O.C. UDGIVER NY SINGLE - PARADIS BRÆNDER!

Den første september udkommer den anden single fra L.O.C.s ottende album Sakrilegium. Nummeret hedder Paradis Brænder, og det er den første single fra L.O.C.s hånd der kredser om kærligheden siden kæmpehittet Du Gør Mig, der var at finde på Cassiopeia fra 2006.

Sakrilegium udkom 30. Januar i år, hvor albummet i vanlig L.O.C.-stil bragede ind som nummer et på hitlisterne og blev yderst vel modtaget af den danske anmelderstab.

Siden har Liam lagt lyttere landet over ned med sit samarbejde med Burhan G på sangen Karma, som har toppet samtlige airplay-, streaming- og download-hitlister herhjemme. Nu er han tilbage i eget navn med Paradis Brænder.

Sommeren over har L.O.C. spillet landet tyndt med sit hårdtarbejdende band. L.O.C. har været hovednavn på i alt 18 danske festivaler, og live-eventyret stopper ikke her.

I kølvandet på muskuløst melodiske og hårde Paradis Brænder drager L.O.C.Rødt Lys Tour. En turné, som er hans største indendørs tour nogensinde, og som starter på Portalen i Greve den 16. oktober og fører ham til blandt andet Tap1 i København, Aalborg Kongres og Kulturcenter og Scandinavian Congress Center i Aarhus.

Paradis Brænder udkommer 1. September

AURA DIONE ER TILBAGE!

Aura Dione har udgivet ny single, som deler navn med en af slut-90’ernes største kvindelige musikikoner, ”Shania Twain” og offentliggør sine første 3 danske koncerter til efteråret.

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde…fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

Sangens puls pumper derudaf i takt med Auras personlige fortælling om at komme videre fra et hjerteskærende break-up og finde sig selv igen - stærkere end nogensinde før.

Gennem hjertesorgen har jeg overlevet på en urkraft jeg også har brugt til at skabe det væsen, jeg er. Jeg har skabt mig selv på ny og virkelig arbejdet med at blive et helt menneske med mange facetter, og jeg har valgt at sige, at jeg ikke vil opleve en smerte uden at lade den komme til gavn for andre. Jeg bruger smerten i min kunst og i min musik og i samtaler med mennesker, jeg møder.
Jeg vil kunne løfte og hjælpe folk videre til også at opleve en festlighed ved livet. At være oprigtig omkring smerten, og samtidig være taknemmelig for det vi er givet og fejre livet. At turde arbejde med sig selv i de dybere lag, for så forhåbentlig at komme ud på den anden side som et bedre og mere omsorgsfuld menneske i stedet for en knækket sjæl
.”

En balance, der også rummer de forskellige sider af Aura Dione som menneske og ikke mindst kunstner, hvor hun bevæger sig i grænselandet mellem det rå, upolerede og umiddelbare og samtidig er flamboyant, excentrisk og har en helt særegen, sårbar styrke over sit udtryk, der bliver ved med at udvikle sig.

Debutalbummet Columbine fra 2009 var en samling af historier fra Aura Diones teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. ”I Will Love You Monday” og ”Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosauers. Aura Dione blev belønnet med platinplader i Tyskland, Østrig, Schweitz og i hendes hjemland Danmark fik hun en guldplade. I 2012 lancerede Aura Dione singlen ”Friends” som nåede plads 6 på den Europæiske Single Chart.
Aura Dione har solgt 4.5 millioner singler og genereret mere end 18 millioner Spotify streams og 17 millioner views på YouTube.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og den første, der ser dagens lys er den sprudlende selvstændighedserklæring ”Shania Twain”.
En hyldest til kvinden, der bar leopard, og et moderne anthem om at leve i nuet, give slip på fortiden og stædigt blive ved med at elske med et åbent hjerte.

Den nye single ”Shania Twain” er det første kapitel i en musikalsk fortælling, som Aura deler med sine fans i 2019.

Derudover offentliggør sangskriveren sine første 3 koncerter i Danmark:

25. oktober - MUSIKHUSET, Aarhus
26. oktober - MUSIKKENS HUS, Aalborg
27. oktober - STUDIE 2, København

Forsalget er netop startet via: tix.to/auradione

Min nye musik er det ærligste og kærligste jeg kan dele med verden.”

DE SIDSTE 3 KONCERTER...

Det tog under ét minut og så var samtlige billetter til HANS PHILIPs 3 x Hotel Cecil koncerter væk. Det tog under ét døgn og så var TRAIN i Aarhus udsolgt. Aalborg og Odense er på vej samme vej - så nu er HANS PHILIP endelig klar med de sidste 3 headline koncerter i 2019; nemlig to ekstra-koncerter i København i Store VEGA og en ekstra-koncert på Train i Aarhus.

Der var megen spekulation omkring det ny HANS PHILIP projekt. Så da den 30-årige lyriker endelig løftede sløret for hvad han havde brugt tiden på siden han selvvalgt opløste det mest succesfulde urban/hip hop band, der er kommet ud af den nye generation – så blev Internettet overbelastet. Først en video til nummeret ”Siger Ingenting”, der ramte over 100.000 visninger på de to første døgn. Få dage efter fulgte hans første officielle single ”Dagdrøm [1]”, som blev P3s Uundgåelige. Til sidst, nemlig søndag den 17. marts, udsendte han uden varsel debutalbummet ”Forevigt”. Disse 3 nedslag indenfor én uge, uden varsel og uden promovering; et både modigt men også nødvendigt skridt for at forfølge den kunstneriske vision han besidder.

Udover de 3 udsolgte koncerter på Hotel Cecil til september og de 3 første koncerter i provinsen er HANS PHILIP nu klar med de sidste 3 koncerter i indeværende år; nemlig ekstra-koncert på Train i Aarhus samt 2 x Store VEGA.
Datoer er som følger:

08. december - STORE VEGA, København
09. december - STORE VEGA, København
10. december - TRAIN, Aarhus [EKSTRA]
11. december - TRAIN, Aarhus [UDSOLGT]
12. december - POSTEN, Odense
13. december - SKRÅEN, Aalborg

Forsalget til TRAIN og STORE VEGA starter fredag den 12. april kl. 12:00 lige her.

NY AGENT: JOHN BLICHER MADSEN

Efter 6 år ved roret i Musicall’s bookingafdeling starter John Blicher Madsen efter påsken som agent hos 3RD TSUNAMI AGENCY.

John vil i sin nye stilling fortsat repræsentere sin nuværende roster, der bl.a. består af navne som Emil Stabil, Wafande, Humørekspressen, Pattesutter, Michael Williams og Lillebittebock, og herudover vil John i løbet af kort tid tilføje flere nye artister.

John har gennem årene oparbejdet et solidt ry som én af branchens mest nysgerrige og skarpe booking agenter, og han har med sit vågne øje og sin høje arbejdsmoral været en uundværlig brik i etableringen og fastgøringen af karriererne for hans artister. Med et udpræget DNA for talentudvikling og et omdømme som artistens mand, er John et nærmest perfekt profilmatch til 3rd Tsunami.

John udtaler selv: ”Jeg er superspændt på og motiveret for at skulle arbejde med det erfarne team hos 3rd Tsunami. De har fingrene på pulsen, og vi har en fælles filosofi omkring repræsentation, der er stærk og fremadskuende. Jeg glæder mig helt vildt til de nye udfordringer og det benhårde, målrettede arbejde for en række af landets dygtigste artister - fra vækstlag til superstjerne, på tværs af genrer.

3 NYE KONCERTER!

Det tog få sekunder og så var samtlige billetter til de 3 første HANS PHILIP koncerter på Hotel Cecil til september væk. Nu er han endelig klar med de næste 3 koncerter; i Odense, Aalborg og Aarhus.

Der var megen spekulation omkring det ny HANS PHILIP projekt. Så da den 30-årige lyriker endelig løftede sløret for hvad han havde brugt tiden på siden han selvvalgt opløste det mest succesfulde urban/hip hop band, der er kommet ud af den nye generation – så blev Internettet overbelastet. Først en video til nummeret ”Siger Ingenting”, der ramte over 100.000 visninger på de to første døgn. Få dage efter fulgte hans første officielle single ”Dagdrøm [1]”, som blev P3s Uundgåelige. Til sidst, nemlig søndag den 17. marts, udsendte han uden varsel debutalbummet ”Forevigt”. Disse 3 nedslag indenfor én uge, uden varsel og uden promovering; et både modigt men også nødvendigt skridt for at forfølge den kunstneriske vision han besidder.

Udover de 3 udsolgte koncerter på Hotel Cecil til september er HANS PHILIP nu klar med 3 koncerter i henholdsvis Odense, Aalborg og Aarhus. Datoer er som følger:

11. december - TRAIN, Aarhus
12. december - POSTEN, Odense
13. december - SKRÅEN, Aalborg

Forsalget starter nu og sker lige her.

KORANTEMAA

VELKOMMEN TIL KORANTEMAA!

I 2012 skrev Johanna Karlsson en sang med titlen "Ung & Dum", indspillede den og uploadede den til YouTube. Hun var blot 12 år gammel. Over de næste år fortsatte hun med at skrive sange og legede med forskellige cover numre, og i 2015, med brugen af sit ghaniske mellemnavn Korantemaa, uploadede hun sin første coversang på sin nyligt startede YouTube kanal. Hun viste både sin enestående emotionelle dybde og medfødte musikalske talent, men hendes sange ramte også en nerve hos fans verden over - og inden hun var fyldt 18 år havde hendes kanal over 200.000 abonnenter samt flere millioner views.

Nu gør hun endelig sin musik tilgængelig på alle streaming platforme, mens hun stadig går i gymnasiet og arbejder på sit debutalbum, der forhåbentlig ser dagens lys i løbet af i år. Men første stik er lige nu singlen "Photosynthesis" som kan høres her.

KORANTEMAA kan bl.a. opleves på dette års Spot Festival i Aarhus og Lollapalooza i Berlin.

TIL DANMARK!

LEONIDEN har taget Tyskland med storm. Beviset? Siden udgivelsen af deres album ”Again” i 2018 har de solgt samtlige live-koncerter ud og er udnævnt til de nye indie rock stjerner i hjemlandet. Det er derfor ikke nogen overraskelse at de i år optræder på profilerede festivaler som fx Hurricane, Southside, St. Gallen Open Air, Frequency og Sziget Festival.

Det er med andre ord hvad der sker når 5 kids fra Kiel i det nordlige Tyskland indtager scenen og og proklamere ”Fuck it all we killed it tonight / We stay awake!” aften efter aften. Det er et udtryk, der viser den sande ånd i bandet hvis medlemmer altid er på farten og på vej mod større ting 200 ud af årets 365 dage. Det er også et forvarsel; bandet leverer deres ekstatiske, lige-i-fjæset liveoptræden i hele Europa i løbet af året her. LEONIDEN er ét af de der acts, der leverer live hver gang; altid fuld af energi og nærvær. Det er en garanti.

LEONIDEN spiller en vild blanding af indie-rock-dance-funk, der brister flere musikalske grænser og kombinerer en punket og grunged attitude med elementer af soul og funk. Resultatet er catchy pop sange, der munder ud i deciderede hits, ligesom bl.a. singlen ”Kids” fra førnævnte album. Sangen åbner med en afropop-inspireret guitar og løfter lytteren ind i et ørehængende omkvæd, der viser bandets evne til store arrangementer. Det er faktisk i dette ’larger than life’ hook i ”Kids” at frontmand Jakob Amr skriger bandets catch phrase ”Fuck it all we killed it tonight / We stay awake!

Bandet har allerede lavet deres aftryk på deres enorme tyske fanbase – nu er turen kommet til resten af Europa! I Danmark har de netop været special guest på udvalgte koncerter med GO GO BERLIN, men nu er turen endelig kommet til bandets første headline koncerter; nærmere betegnet den 26. september på Ideal Bar i København og 27. september på Radar i Aarhus. Billetsalget er netop startet her.

HANS PHILIP OFFENTLIGGØR FØRSTE 3 KONCERTER!

HANS PHILIP OFFENTLIGGØR SINE FØRSTE KONCERTER - 3 DAGE I TRÆK PÅ HOTEL CECIL TIL SEPTEMBER!

Der var megen spekulation omkring det ny HANS PHILIP projekt. Så da den 30-årige lyriker endelig løftede sløret for hvad han havde brugt tiden på siden han selvvalgt opløste det mest succesfulde urban/hip hop band, der er kommet ud af den nye generation – så blev Internettet overbelastet. Først en video til nummeret ”Siger Ingenting”, der ramte over 100.000 visninger på de to første døgn. Få dage efter fulgte hans første officielle single ”Dagdrøm [1]”, som blev P3s Uundgåelige. Til sidst, nemlig søndag den 17. marts, udsendte han uden varsel debutalbummet ”Forevigt”. Disse 3 nedslag indenfor én uge, uden varsel og uden promovering; et både modigt men også nødvendigt skridt for at forfølge den kunstneriske vision han besidder.

HANS PHILIP nåede med Ukendt Kunstner stort set alt – og endda på meget kort tid.
Han blev via sine tekster talsmand for en generation af unge mennesker, der havde brug for både substans men også identifikation med problemstillinger hvad end det er i relation til kærlighed, ens plads i samfundet, integration eller misbrug/forbrug. Han formår, som ingen andre fra generationen, at sætte ord på følelser og tanker så der opstår en enorm samhørighed mellem artist og publikum. Afsender og modtager.

Lige netop dén kapacitet har HANS PHILIP naturligvis taget videre i sit nye projekt – et projekt hvor han har valgt at alliere sig med en række forskellige producere i modsætning til Ukendt Kunstner hvor alt var lavet sammen med det musikalske vidunderbarn Jens Ole McCoy og også selv sat sig bag drejeknapperne.
Det første stik er altså ”Forevigt” – et dystert, nedtonet, hjerteskærende og 100% ærligt album med en nytænkende musikalsk vision, der står i stor kontrast til hvad der ellers dominerer de danske streamingtjenester. Derfor er det en decideret bedrift – og nærmest uhørt – at albummet efter blot én uge sammenlagt er streamet over 3.000.000 gange alene på Spotify. Pressen honorerer også generøst for netop førnævnte kvaliteter – bl.a. med 5 hjerter i Politiken, 5 stjerne i Soundvenue og fuldt stik med 6 stjerner i GAFFA.
HANS PHILIP har i dén grad været savnet i det danske musiklandskab og timingen med albummet kunne ganske enkelt ikke være bedre.

De første 3 koncerter er således 8-9-10. september på Hotel Cecil i indre København. Forsalget starter onsdag den 3. april kl. 12:00 via dette link.

THE SLACKERS RAMMER KØBENHAVN MED NY MUSIK!

I KNAPT 30 ÅR HAR NEW YORK-BASEREDE OG KRITIKEROSTE THE SLACKERS TURNÉRET VERDEN MED DERES UNIKKE MIX AF SKA, REGGAE & SOUL!

Siden starten af 1990’erne har THE SLACKERS udgivet 15 albums og talrige singler alt imens deres liveoptrædener har fodret deres fans med deres energiske og ekstatiske musik. Og pressen er enig: Modern Vinyl skrev, da bandet markerede 25 års jubilæum: ”For some bands, hitting 25 years together seems light years away. For The Slackers, it’s a cause for celebration. The band is deeply rooted within the ska movement, while their self-proclaimed “Jamaican Rock n’ Roll” sound sets them apart from many bands today”.
Anden presse konkluderer at THE SLACKERS er “The best ska band in the world” (Rude International), “The pick of the US crop” (Metal Hammer), “The Sound of New York” (New York Times), “Is about as close to perfect as it gets” (lnk 19) og “One of the best bands in the United States” (axs.com).

Deres festivaloptrædener har også inkluderet så fine events som Punk Rock Bowling, Fest Florida, Boomtown Fair, Rebellion Fest, Summer Jam, Mighty Sounds, Ruhrpott Rodeo, Shamballa, Pouzza Fest, Montreal Jazz Festival, Austin Reggae Fest, Dour Fest, Lowlands, og mange, mange flere.
Nogle af deres seneste headliner shows har bl.a. talt 3 aftener i træk på legendariske the Troubadour i Los Angeles, Slim’s i San Francisco, House of Blues i Anaheim, Irving Plaza i NYC, en 2-aftens affære på the Bell House i Brooklyn, 3 aftener på Reggie’s i Chicago, og 3 aftener på the Flamingo Cantina in Austin.

THE SLACKERS står nærmest stærkere end nogensinde og er netop nu i gang med at færdiggøre nyt album, som bl.a. vil indeholde en single, der udkommer på det danske vinyl-label Screaming Records til efterårets danske koncert den 14. oktober på HOTEL CECIL! Koncerten er netop startet i forsalg her.

Website: www.theslackers.com
Facebook: www.facebook.com/theslackers
Twitter: @theslackersband
Instagram: @theslackersband

CLARA PÅ LANDSDÆKKENDE TURNÉ!

Clara har for alvor gjort sit indtog på den danske musikscene siden udgivelsen af sit debutalbum i august sidste år. Til efteråret tager hun på en større efterårs-turné, og hun kommer landet rundt.

Når Clara til efteråret drager på turné landet over, er det blot et år siden, at hun udgav sit debutalbum, ’August Eighteen’. I løbet af det år, der er gået, har hun indtaget scenerne til bl.a. The Voice i Tivoli og på landsdækkende tv til P3 Guld, hvor hun ligeledes var nomineret som Året Nye Navn, ligesom hun også var det til Zulu Awards. Hun har modtaget DPAs talentpris for kommende sangskrivere, og flere medier har fremhævet hendes talent; heriblandt DR som i december udnævnte hende som eneste kvinde i deres ”De Ejede 2018”-artikelserie. I september udsendte DR også en minidokumentar om Claras debutkoncert.

Clara har mildest talt haft nok at se til siden albumreleasen sidste år, og senest har hun udgivet sit største radiohit til dato, ’Crazy’. Når hun til november tager på sin første længerevarende turné er det derfor ovenpå et år, der har gjort Clara til et stort navn på den danske musikscene og ikke mindst med en erfaring i baggagen, der står i skarp kontrast til hendes unge alder.

Clara – efterår 2019:

07-nov - AALBORG - SKRÅEN
08-nov - KOLDING - GODSET
09-nov - ESBJERG - HUSET
14-nov - AARHUS - TRAIN
15-nov - HOLBÆK - ELVÆRKET
16-nov - BORNHOLM - MUSIKHUZET
22-nov - ODENSE - POSTEN
23-nov - HERNING - FERMATEN
28-nov - KØBENHAVN - VEGA
29-nov - SØNDERBORG - MEJERIET
30-nov - VEJLE - VÆRKET

BARSELONA ALBUM TOUR


Barselona tager i forbindelse med udgivelsen af deres to nye album ’Hjertebank’ og ’Legebørn’ på album tour – en tour der tager bandet rundt til 13 af landets byer – og Paris, og som med en afslutning i Store VEGA bliver kulminationen af en fuldkommen ekstraordinær bedrift af to unge drenge på hhv. 18 og 19 år og en milepæl for et band, der allerede har bevist at succes kræver mod, hårdt arbejde og en drivkraft om konstant at være i udvikling. Netop denne drivkraft har været et afgørende element i hele processen omkring de to kommende albums, hvor at nysgerrighed for at afsøge genrer har været grundlaget for to forskellige albums, der hver især rummer deres helt eget musikalske univers. Historien om et band, som på rekordtid er blevet et af de mest lovende navne på den danske musikscene fortsætter dermed, og med udsolgte koncerter rundt i hele landet, en P3 Guld nominering og optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest og Heartland har det energiske band taget Danmark med storm.

BARSELONA ALBUM TOUR 2019

10. april Lille Vega, København (UDSOLGT)
11. april Posten, Odense
12. april Studenterhuset, Aalborg
13. april Train, Aarhus
18. april Maison du Danemark, Paris

20. september Walthers, Skanderborg
21. september Kedelhuset, Silkeborg
27. september Templet, Lyngby
28. september Musikhuzet, Rønne
04. oktober Bygningen, Vejle
05. oktober Huset, Esbjerg
11. oktober Kulisselageret, Horsens
12. oktober Harders, Svendborg
24. oktober Store Vega, København

Link til billetsalg: https://tix.to/BarselonaAlbumTour