YUNG LEAN (SE)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About YUNG LEAN

YUNG LEAN (SE)
Den svenske kultrapper Yung Lean og hans Sad Boys crew smed deres første musikvideo med tracket Ginseng Strip 2002 på YouTube tilbage i 2013. Videoen gik viralt, og Yung Lean fulgte op med mixtapet Unknown Death og ep’en Lavender – og herfra gik det stærkt for de unge pojkar. På ingen tid gik de fra at være almindelige svenske teenagere til at opnå kultlignende status i hiphopmiljøet. Særligt de amerikanske hiphopfans tog den purunge rapper, med den svenske accent, og hans crew til sig, og det førte til det ene udsolgte show efter det andet.

Yung Lean og hans Sad Boys crew har, siden de startede, formået at skubbe til grænserne og med solidt tag i lyden af i morgen har de skabt nye hybrider inden for hiphop. De har med tiden kreeret en signaturlyd, der nu er en tydelig inspirationskilde for stribevis af tidens rappere.

Sidste år udgav Yung Lean det roste album Stranger, som bliver betragtet som hans stærkeste udgivelse til dato, og det anmelderroste album vandt også ”Årets Hip Hop album” til Svensk Grammys i februar 2018.

 
YUNG LEAN (SE)
Den svenske kultrapper Yung Lean og hans Sad Boys crew smed deres første musikvideo med tracket Ginseng Strip 2002 på YouTube tilbage i 2013. Videoen gik viralt, og Yung Lean fulgte op med mixtapet Unknown Death og ep’en Lavender – og herfra gik det stærkt for de unge pojkar. På ingen tid gik de fra at være...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows