VOLBEAT (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Release:  

Vollbeat_press.doc

Press-Kit:  

VOLBEAT-PRESS-KIT.zip

About VOLBEAT

1. december 2013 indtog VOLBEAT scenen for sidste gang i 2013, og rammerne var et udsolgt Forum i København, som også havde besøg af bandet en uge tidligere. Efterspørgslen på VOLBEAT live var nemlig så stor, at en ekstra koncert i Forum blev arrangeret. Og det endda efter bandet spillede i Jyske Bank Boxen, hvor de som det første danske band i Boxens historie har solgt samtlige billetter.

Koncerten i Forum var nummer 133 i rækken og dermed er der sat punktum for et vildt år for de fire rockmusikere. Bandets femte album Outlaw Gentlemen & Shady Ladies er blevet erhvervet af over 500.000 fans verden over, og igennem deres karriere har de solgt mere end 2.500.000 album til folk fra alle hjørner: fra Danmark, Tyskland, USA, Mexico, og på den anden side af jorden i Japan og Australien.

VOLBEAT gik desuden på juleferie med den fornemme ære, at være blevet nomineret til en amerikansk Grammy Award for sangen "Room 24 feat. King Diamond" i kategorien Best Metal Performance, og det satte dem i kategori med verdensnavnene Black Sabbath, Anthrax, Dream Theater og Killswitch Engage som alle er nomineret i samme kategori.

Året igennem har VOLBEAT fået gode ord med på vejen:
"... Danmarks største internationale musiksucces." ifølge Politiken
"Ny vild triumf..." beskrev Ekstra Bladet,
"Danmarks største rock'n'roll band" fastslog BT
Det meget anerkendte og indflydelsesrige amerikanske Billboard magazine skrev:
"VOLBEAT breaks through!"

Men der er ingen tid til at hvile på laurbærrerne. Alt tyder på at 2014 bliver et lige så travlt som 2013, og de danske fans skal på ingen måde snydes. VOLBEAT kommer nemlig tilbage til Danmark med et nyt storslået show til sommer.

Refshaleøen, der danner rammen om VOLBEAT nye show fredag 1. august, er et af Københavns nyere udendørs spillesteder, som bla. lægger beton til metalfestivalen COPENHELL. Fængslet i Horsens, som bla. har haft kæmpe navne som f.eks. Metallica på plakaten, byder lørdag 2. august rockfans indenfor til en omgang VOLBEAT.

Fakta:
VOLBEATs oprindelige trio består af Michael Poulsen (vokal/guitar), Anders Kjølholm (bas), Jon Larsen (trommer), og de har for ganske nylig fået følgeskab af den tidligere Anthrax/The Damned Things guitarist Rob Caggiano.
Bandet spillede 133 koncerter rundt om i verden i 2013.
Outlaw Gentlemen & Shady Ladies har solgt mere end 500.000 eksemplarer på verdensplan.
Album-salg igennem karrieren: Mere end 2.5 mil.
Siden VOLBEAT startede i København i 2000, har de udgivet fem album og tre live-udgivelser samt modtaget en masse priser og guld- og platinplader, bl.a Årets rockudgivelse og Årets danske band ved DMA i 2013, hvilket har givet dem stjernestatus i ind- og udland.
1. december 2013 indtog VOLBEAT scenen for sidste gang i 2013, og rammerne var et udsolgt Forum i København, som også havde besøg af bandet en uge tidligere. Efterspørgslen på VOLBEAT live var nemlig så stor, at en ekstra koncert i Forum blev arrangeret. Og det endda efter bandet spillede i Jyske Bank Boxen, hvor de som det første danske band i Boxens...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows