UDE AF KONTROL (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About UDE AF KONTROL

Med lysest fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene.


Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 50 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.


Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album, BUSTUM, havde release i april 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en Platincertificering.


Den 20. oktober 2017 udsender UDE AF KONTROL deres næste EP hvorfor de sætter en eksklusiv turné op til foråret 2018, som vil være forløber for deres festivalsæson. Bandet skal opleves live, hvor de bare i indeværende år har fyldt nogle af landets store spillesteder samt pakket telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.
Med lysest fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene.


Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 50 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

March
09
2018

UDE AF KONTROL

SKRAAEN, Aalborg, DK
March
10
2018

UDE AF KONTROL

TURBINEN, Randers, DK
March
16
2018

UDE AF KONTROL

POSTEN, Odense, DK
March
17
2018

UDE AF KONTROL

TRAIN, Aarhus, DK
All shows