SHAMBS (dk)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About SHAMBS

SHAMBS sover ikke, han hviler kun.


Det er gået stærkt for den unge soundcloud rapper fra 2300 amager, der med sine 2 meter står som et fyrtårn på en scene og med sin intense vokal stil, viser han dansk rap fra en helt ny side. På blot et år har han åbnet flere døre end de fleste kan drømme om, og det har udmundet i at 912 rapperen spiller på Roskilde Festival 2019.


formålet med musikken har aldrig været at lave den til eller for streamingtjenesterne, derimod er musikken lavet 100% på Shambs præmisser og er til for at skabe en brutal energiudladning på live scenen fra start til slut, en tidslomme, en virkelighedsflugt, alt det, live musik i virkeligheden handler om.


Shambs har samlet et dedikeret følge på de sociale medier og soundcloud som kun vokser dag for dag og udgivet et evigt voksende katalog af både tracks og videoer.


Shambs er sulten.
Giv ham en scene og han spiser den.
SHAMBS sover ikke, han hviler kun.


Det er gået stærkt for den unge soundcloud rapper fra 2300 amager, der med sine 2 meter står som et fyrtårn på en scene og med sin intense vokal stil, viser han dansk rap fra en helt ny side. På blot et år har han åbnet flere døre end de fleste kan drømme om, og det har udmundet i at 912 rapperen spiller på...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows