PIL (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About PIL

Pil er tåkrummende ærlig pop, der berører den nervepirrende usikkerhed der finder sted, når to mennesker møder hinanden. Her opstår tendensen til at begå nærmest kriminelle handlinger for at opnå den andens opmærksomhed, og musikken kan beskrives som en parring mellem Medinas hjerteknusende melankoli og Marie Keys finurlige og opløftende tekstunivers. Sangene har den fornemste opgave at røre ved noget i alle, der har oplevet et kærlighedsforhold opstå og falde fra hinanden.

I løbet af 2018 har Pil kravlet op af stigen i det danske vækstslag. I maj var hun Ugens Kanon i DRs Karrierekanonen med singlen “Power (FUVM), som fik airplay på P3 og P6 Beat. Yderligere to af singlerne fra EP’en “Side A” er blevet spillet i Vidundergrunden på P3.

I august 2018 var Pil at finde i Gaffas ”Hold Øje Med”-sektion med ordene: ”Pil er intelligent sangskrivning med referencer til årevis af dansk musikhistorie, som til sidst hviler tungt på den danske skandinaviske poptradition.”

På scenen er Pil i tæt samspil med sit keyboard og electronics og live-udtrykket spænder bredt fra en inderlig intens stemning til bragende, nærmest råbende øjeblikke. I år har hun bl.a. givet koncert til Gaffas event Live På Reffen, Global Goals World Cup i New York og senest som support for Lydmor i Vega.

Links:
www.facebook.com/pilmusic
www.instagram.com/pillowich
Spotify
Pil er tåkrummende ærlig pop, der berører den nervepirrende usikkerhed der finder sted, når to mennesker møder hinanden. Her opstår tendensen til at begå nærmest kriminelle handlinger for at opnå den andens opmærksomhed, og musikken kan beskrives som en parring mellem Medinas hjerteknusende melankoli og Marie Keys finurlige og opløftende tekstunivers. Sangene har den fornemste opgave...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows