NOAH CARTER (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Release:  

NOAHCARTER_DECK_NY.pdf

About NOAH CARTER

Den 24-årige Nørrebro-rapper har sat nye internationale standarder for dansk hiphop.


Siden Noah Carter dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling. Da tracksne ”B.O.” og især ”Come Alive”, og selvfølgelig debutalbummet ”Couch Dreams”, landede, så blev de tårnhøje forventninger indfriede og en samlet presse stod klar til at udnævne Noah Carter som en international stjerne in the making. Det store udland er også i gang med at blive erobret ganske strategisk og tålmodigt med indtil flere koncerter i flere europæiske lande og endnu mere på tegnebrættet.


I Danmark er der imidlertid blevet holdt tilbage på live-aktiviteterne, som i 2017 blot har talt en lille håndfuld eksklusive festival-optrædener. Lige indtil nu. Nu føler Noah Carter endelig at tiden er moden til at det imødekomme den store danske efterspørgsel.
Den 24-årige Nørrebro-rapper har sat nye internationale standarder for dansk hiphop.


Siden Noah Carter dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling. Da tracksne ”B.O.” og især ”Come...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows