MOODY (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About MOODY

Producer og singer/songwriter fra Nørrebro.

Bag navnet MOODY står den 22 årige producer og singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode.

Hendes musik er blandingen af elektronisk pop og sexet R&B, mens hendes tekster emmer af ungdommelig rus og alkoholiserede følelser. Man får en komplet Copenhagen-by-night-feel på hendes EP. I hendes tekster bliver der især fokuseret på de afgrundsdybe kærlighedsorger, som rammer én helt ind i hjertet. Indlevelsen i hendes tracks er gribende og man kan ikke andet end at blive fanget af helheden i hendes musik.

MOODY spiller sin første koncert i 2017 på RUST d. 3. Marts.

instagram: josefinemoody
soundcloud: www.soundcloud.com/moodyxx
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3dc8GE8OFvSyzXZJwllDtU
Producer og singer/songwriter fra Nørrebro.

Bag navnet MOODY står den 22 årige producer og singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows