MOODY (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About MOODY

Producer og singer/songwriter fra Nørrebro.

Bag navnet MOODY står den unge producer/singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode. Over foråret 2017 har Moody spillet en række koncerter og medvirket i Karrierekanonen der kulminerede på Smuk Fest 2017 hvor hun blev én af de 3 vindere.

Hendes musik er blandingen af elektronisk pop og sexet R&B, mens hendes tekster emmer af ungdommelig rus og alkoholiserede følelser. Man får en komplet Copenhagen-by-night-feel på hendes EP. I hendes tekster bliver der især fokuseret på de afgrundsdybe kærlighedsorgier, som rammer én helt ind i hjertet. Indlevelsen i hendes tracks er gribende og man kan ikke andet end at blive fanget af helheden i hendes musik.
August 2017 så singlen KARMA udkomme og mere er i vente!

Soundcloud
Spotify
Facebook
Producer og singer/songwriter fra Nørrebro.

Bag navnet MOODY står den unge producer/singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

August
04
2018

MOODY

New Note Festival, Hillerød, DK
August
09
2018

MOODY

Smukfest, Skanderborg, DK
August
18
2018

MOODY

Copenhagen Pride Parade, Copenhagen, DK
August
25
2018

MOODY

Glostrup Festival, Glostrup, DK
All shows