MIA BERG (NO)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About MIA BERG

Efter at være flyttet til Oslo i 2014 begyndte Mia Berg at skrive sange på keyboardet i sin lejligheden, uden at vise dem til nogen. Derefter begyndte hun på musikstudiet, og viste sine ideer til guitarist/producent Henrik Lillehaug. Siden den dag har de arbejdet sammen i studiet for at udforme sangerinde, lyd og udtryk. På baggrund af forskellig musikalske referencer, har de sammen skabt et varieret udtryk, farvet af forskellige stilarter og inspirationer fra artister som Lianne la Havas, Solange og Bon Iver.


23-årige Mia berg leverer en udforskende atmosfære af singer- songwriter stilen til den nordiske pop-scenen. Et musikalsk landskab formet rundt om den knitrende vokal, balancerende på kanten af melankolsk pop, og fyldt med detaljering i lyden og dynamiske arrangementer. Overbevisende og ægte, med en dragelse mellem akustisk varme og elektroniske vendinger.


I november slap hun sin første single Hurry, og modtog stor respons og ros med omtaler i 730(NO), NATT&DAG(NO), Bands of tomorrow(DK) Musikknyheter(NO) Nordic Review(UK) og Tvangsnytt(NO). Ydermere har hun spillet på Torggatafest under By:Larm, Camp Indie i forlængelse af Øyafestivalen, Bygdesus, Parkteateret, Knaus i Trondheim og Granumfestivalen. Mia Bergs debut EP udkommer September 2019.

Efter at være flyttet til Oslo i 2014 begyndte Mia Berg at skrive sange på keyboardet i sin lejligheden, uden at vise dem til nogen. Derefter begyndte hun på musikstudiet, og viste sine ideer til guitarist/producent Henrik Lillehaug. Siden den dag har de arbejdet sammen i studiet for at udforme sangerinde, lyd og udtryk. På baggrund af forskellig musikalske referencer, har de...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows