LORD SIVA (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Kit:  

LORD-SIVA-PRESS-KIT.zip

About LORD SIVA

Bag navnet LORD SIVA gemmer sig en ung mand med masser af energisk gåpåmod. Han er i dén grad fra Aalborg. Altså på den charmerende måde.

Stilmæssigt taler vi om 90’er-rap blandet med en god portion R&B. LORD SIVA er sammen med et navn som Karl William blevet spået en lysende karriere i de kommende år. Med din første EP "100" fra foråret 2014, som bl.a. kastede singlerne "Vippen" og "Natten" af sig, satte han sit solide aftryk på kort tid.

Det resulterede bl.a. i optrædener på SPOT Festival, Smukfests Live Camp og Roskilde Festival, ligesom han blev bekræftet som main support på Ukendt Kunstners udsolgte turné i september 2014.

Den 8. december udsendte LORD SIVA sin anden EP - "180" - og offentliggjorde i samme åndedrag sin første headliner turné i foråret 2015. Med stort set udsolgt over hele linjen var den unge sanger klar på en omfattende sommer i 2015 samt en landsdækkende efterårsturné i 2016 sammen med Aalborg-vennen Danni Toma. Inden dét gik løs stod LORD SIVA på nøje udvalgte danske og norske festivalscener; bl.a. Roskilde Festival, Nibe Festival, Øya Natt, Alive Festival og Sommer.Chillout.Aarhus.

Netop nu er han aktuel med sin seneste single "Blind" fra den kommende EP (den 3. og sidste i trilogien), som lander til foråret 2017.
Bag navnet LORD SIVA gemmer sig en ung mand med masser af energisk gåpåmod. Han er i dén grad fra Aalborg. Altså på den charmerende måde.

Stilmæssigt taler vi om 90’er-rap blandet med en god portion R&B. LORD SIVA er sammen med et navn som Karl William blevet spået en lysende karriere i de kommende år. Med din første EP "100" fra foråret...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

September
07
2017

LORD SIVA

LILLE FREDAG I TIVOLI, København, DK
All shows