LIVID (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Press-Release:  

LIVID-PM.docx

About LIVID

* Han var den lyriske drivkraft i rapgruppen Kaliber, der opnåede flere guldplader og spillede over 200 koncerter!

* Han har stået bag hits for bl.a. Sleiman, Joey Moe, Jimillian m.fl.

* Livid er en af de mest produktive og talentfulde sangskrivere i øjeblikket og er nu klar med sit første soloudspil : "Mon Ami" feat. Shaka Loveless!


Her reflekterer Livid over de stærke bånd, et venskab kan knytte:

"Nummeret er en hyldest til den betingelsesløse loyalitet overfor de venner, jeg har delt glæde og smerte med som barn, ung og nu som voksen.

Flere af mine nære venner var ude for nogle ekstreme hændelser i samme periode. Både på godt og ondt. Det inspirerede mig til at skrive "Mon Ami", en sang der både er dybt personlig, men som alle kan relatere til. Om de nære relationer der former os. Som skaber vores historier og giver håb til fremtiden.

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke kradser ord, memoer, sætninger, rim, emner og noter ned. Jeg er vild med at fortælle en historie og har så meget, der skal ud
",

fortæller Livid, der udover at skrive tekster og melodier, også synger og rapper.


"Jeg startede faktisk som sanger i et rockband da jeg var 8 år, men da west coast/gangsterrappen ramte mig hårdt i min rodløse periode i ungdomsklubben i Ballerup, gik jeg fra Guns´N´Roses til 2Pac. Jeg begyndte at hænge ud med 2g´ere på skolen, hvor over en tredjedel af alle elever kom fra indvandrerfamilier.

Jeg følte i en længere periode, at jeg ikke havde fået det ud af livet, jeg kunne og dannede Kaliber i en tid, hvor mange sagde, at gaderappen var død
",

fortæller Livid om Kaliber, der i 2012 vandt P3s Karrierekanon og efterfølgende udgav to albums på Sony.

Med 4 alphahanner i gruppen var det efter nogle år tid til en pause, og samtidig havde Livid fået ophobet en del sange egnet til en solokarriere, som nu omsider sparkes igang med den første single.


"Jeg er en hybrid. Jeg voksede op i et bofællesskab og er ud af en akademisk familie af ingeniører, forfattere, politikere og kulturpersonligheder.

Samtidig har jeg været på kant med loven og har mistet flere venner til gaden.

Efter en lang pause genoptog jeg musikken i 2010. Siden har jeg analyseret min fortid igennem den og reflekteret ved at sætte ord på. De er terapi for mig, og de efterfølgende succesoplevelser har været med til at knække den onde cirkel, jeg havde spildt mit liv med i 10 år
", slutter Livid, der har brugt de seneste 2 år på at forme musikken og lyden af sit nye liv på Bryggen.
* Han var den lyriske drivkraft i rapgruppen Kaliber, der opnåede flere guldplader og spillede over 200 koncerter!

* Han har stået bag hits for bl.a. Sleiman, Joey Moe, Jimillian m.fl.

* Livid er en af de mest produktive og talentfulde sangskrivere i øjeblikket og er nu klar med sit første...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows