KVELERTAK (NO)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Kit:  

KVELERTAK-PRESS-KIT.zip

About KVELERTAK

Norske KVELERTAK spiller en voldsomt medrivende blanding af punkrock, black metal og god, gammeldags rock 'n' roll og synger trods deres internationale tække på norsk.

KVELERTAK blev dannet i 2007 og udsendte senere samme år den selvfinansierede demo "Westcoast Holocaust". Det var dog først i 2010, at bandets selvbetitlede debutalbum udkom, men herfra gik det til gengæld stærkt - albummet solgte over 15.000 eksemplarer og indbragte blandt andet bandet to prestigiøse Spellemann-priser; for 'Bedste Nye Navn' og 'Bedste Rockband'.

Endnu bedre skulle det gå, da KVELERTAK tidligere i 2013 udsendte toeren "Meir", der slet og ret strøg helt til tops på den norske album hitliste, og som også gjorde sig positivt bemærket på alskens andre hitlister verden over.

Albummet blev modtaget med åbne arme af fans såvel som anmeldere, og i juli 2013 blæste nordmændene Roskildes store Arena-telt omkuld med stålsat rock og masser af crowdsurfing.

Koncerten blev rost til skyerne af Devilution og Blastbeast. Også Politiken var begejstrede, kaldte KVELERTAK for "en norsk metalmejetærsker", og skrev: "Det var fuld fart ud i fjeldene med masser af skrald på de tre guitaristers hårdtprøvede øksehalse"

Bandet turnerer konstant i 2013 (200 shows er det blevet til!), men har heldigvis tid til 2 shows i Danmark.
Norske KVELERTAK spiller en voldsomt medrivende blanding af punkrock, black metal og god, gammeldags rock 'n' roll og synger trods deres internationale tække på norsk.

KVELERTAK blev dannet i 2007 og udsendte senere samme år den selvfinansierede demo "Westcoast Holocaust". Det var dog først i 2010, at bandets selvbetitlede debutalbum udkom, men herfra gik...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows