KÖNIG (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Kit:  

KONIG-PRESS-KIT-1.zip

About KÖNIG

Den dansksprogede r’n’b duo König er klar til at udgive deres debut-ep til efteråret og sangene trækker på elementer fra hiphoppen kendetegnet ved simple beats bestående af tung synth, trommeprogrammeringer og samples. Dette kombineres med organiske elementer som vokalharmonier, strenginstrumenter og percussion og toppes med Christinas rolige og dybe klang, der fortæller følsomme historier om de uundgåelige op- og nedture, når man kaster sig ud i kærlighedens leg. Ep’en er co-produceret af Frederik Carstens, som blandt andet også har produceret musik for Anya og Thøger Dixgaard.

Karrierekanonen-deltagere
Duoen König består af Christina König og Emil Falk, der har lavet musik sammen de seneste par år og blev for alvor en realitet, da de kom med i musikkonkurrencen Karrierekanonen i 2014. Siden de udgav deres første single ’Uanset’ i august 2014, som kom i heftig rotation på P3, har de arbejdet på at udvikle og finde ind til kernen i deres lydunivers i en kælder på Nørrebro. I marts 2015 udgav König singlen "Uundværlig" og nu er de snart klar til at udgive en EP under eget navn.
Den dansksprogede r’n’b duo König er klar til at udgive deres debut-ep til efteråret og sangene trækker på elementer fra hiphoppen kendetegnet ved simple beats bestående af tung synth, trommeprogrammeringer og samples. Dette kombineres med organiske elementer som vokalharmonier, strenginstrumenter og percussion og toppes med Christinas rolige og dybe klang, der...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows