KAJA GUNNUFSEN (NO)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About KAJA GUNNUFSEN

KAJA GUNNUFSEN fra Ås (nu Oslo) i Norge er en sangskriver der skiller sig ud med sine ufiltrerede, direkte, ironiske og til tider triste tekster - skrevet på norsk. KAJA GUNNUFSEN giver folkpop genren et nyt og spændende ansigt når da hun leger frit med musikalske harmonier og lyriske guldkorn. Hun er lige nu aktuel med sit debutalbum "Fuck Kaja", der har tiltrukket sig stor opmærksomhed i medierne – blandt andet fordi Facebook ikke tillod hende at annoncere på grund af, at titlen på albummet var for offensiv.

De sarte tekster afspejler de tanker der foregår i hovedet på en tilsyneladende almindelig, men ensom ung pige. Historierne er indpakket i drømmende klaver akkorder og bløde guitarer. KAJA GUNNUFSEN fanger publikum - ikke kun med hendes uskyldige og karakteristiske stemme og genkendelige melodier, men også gennem sin tilstedeværelse og charme på scenen med sit liveband.

Udgivelsen af debutalbummet "Fuck Kaja" begyndte i begyndelsen af 2013 med den smukke single "Au", som var den første single på Urørt P3.
KAJA GUNNUFSEN fra Ås (nu Oslo) i Norge er en sangskriver der skiller sig ud med sine ufiltrerede, direkte, ironiske og til tider triste tekster - skrevet på norsk. KAJA GUNNUFSEN giver folkpop genren et nyt og spændende ansigt når da hun leger frit med musikalske harmonier og lyriske guldkorn. Hun er lige nu aktuel med sit debutalbum "Fuck Kaja", der har...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows