HÔY LA (NO)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About HÔY LA

Ingri Høyland Kvamstad (Hôy la) eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion.
Musikken fusionerer elementer fra forskellige genre såsom electronica, trip hop og alternativ rock. I dette univers, skaber Ingri Kvamstads vokal en nærhed, der udtrykker både melankoli og et tekstunivers der byder på følelsesladet konfrontation.
Noisey beskriver lydbilledet som “Ildevarslede, dystre og industrielle bastoner clasher med Kvamstads ømme og drømmende bløde vokal i et lydbillede, der er lige så blidt, som det er mørkt og forførende.
Hendes nyeste single Please har fået meget opmærksomhed blandt skandinaviske og internationale medier og er flere steder blevet beskrevet som ’one to watch’ i 2018. Noisey, Jajaja Music, Indieshuffle, Popmani, The Most Radicalist er nogle af medierne der har kastet sin kærlighed over den dystre og hypnotiserende electronica.

Siden hun startede med soverums produktionen i 2015 har hun indgået kreative samarbejder med forskellige producere for at udvikle sit udtryk. Inspiration fra forskellige musikalske baggrunde og genrer, har givet et eksplorativt og nyt udtryk der burde opleves live.
Ingri Høyland Kvamstad (Hôy la) eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion.
Musikken fusionerer elementer fra forskellige genre såsom electronica, trip hop og alternativ rock. I dette univers, skaber Ingri Kvamstads vokal en nærhed, der udtrykker både melankoli og et tekstunivers der byder på følelsesladet...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows