HATESPHERE (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Kit:  

HATESPHERE-PRESS-KIT.zip

About HATESPHERE

HATESPHERE blev oprindeligt dannet i Aarhus af guitarist Peter ”Pepe” Hansen i 2000. Bandet dominerede hurtigt den danske metalscene og satte samtidig en ny standard indenfor thrash metal både i Danmark og i udlandet. HATESPHEREs første tre albums var inspireret af 80’ernes hard rock og tidlig Florida death metal. 'Hatesphere', 'Bloodred Hatred' og 'Ballet Of The Brute' opgraderede bandets status fra lokal sensation til en af Europas mest spændende upcoming thrash-kvintetter. HATESPHERE turnerede Europa med The Haunted i 2003 og med Exodus i 2004 og vakte opmærksomhed på festivaler som Wacken Open Air, With Full Force og Hellfest.

2015/2016 HATESPHERE UDGIVER NYT ALBUM OG TAGER PÅ TOUR!

Det er den tid på året og HATESPHERE er klar med både tour og album – et album der passende har fået navnet 'New Hell'.

"Vi har netop sluppet vores 9. album 'New Hell' løs, og det skal traditionen tro bakkes op af en turné rundt i det danske land. Med os rundt drager på skift The Arcane Order og Aphyxion, der vil sørge for, at I bliver grundigt varme, inden der skal thrashes og moshes til såvel gamle HateSphere-evergreens som helt nye hits i 220 bpm. Snyd ikke dig selv og dine nærmeste for en uden tvivl legendarisk aften med god musik i godt selskab og iskolde (fad)øl. Vi glæder os til at hamre med jer!"
HATESPHERE blev oprindeligt dannet i Aarhus af guitarist Peter ”Pepe” Hansen i 2000. Bandet dominerede hurtigt den danske metalscene og satte samtidig en ny standard indenfor thrash metal både i Danmark og i udlandet. HATESPHEREs første tre albums var inspireret af 80’ernes hard rock og tidlig Florida death metal. 'Hatesphere', 'Bloodred Hatred' og...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

March
23
2019

HATESPHERE + LIVLØS + XENOBLIGHT

Bygningen, Vejle, DK
March
29
2019

HATESPHERE + LIVLØS + XENOBLIGHT

Godset, Kolding, DK
March
30
2019

HATESPHERE + LIVLØS + XENOBLIGHT

Kedelhuset, Silkeborg, DK
All shows