HANS PHILIP (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About HANS PHILIP

Der har været meget hemmelighedskræmmeri omkring det kommende HANS PHILIP projekt, men nu vælger den 30-årige lyriker endelig at løfte sløret for hvad han har brugt tiden på siden han selvvalgt opløste det mest succesfulde urban/hip hop band, der er kommet ud af den nye bølge. Et både modigt men også nødvendigt skridt for at forfølge den kunstneriske vision han besidder.


HANS PHILIP nåede med Ukendt Kunstner stort set alt – og endda på meget kort tid.

Han blev via sine tekster talsmand for en generation af unge mennesker, der havde brug for både substans men også identifikation med problemstillinger hvad end det er i relation til kærlighed, ens plads i samfundet, integration eller misbrug/forbrug. Han formår, som ingen andre fra generationen, at sætte ord på følelser og tanker så der opstår en enorm samhørighed mellem artist og publikum. Afsender og modtager.


Lige netop dén kapacitet har han naturligvis taget videre i sit nye projekt – et projekt som man velsagtens kan kalde et solo-projekt, da han her har valgt at alliere sig med en række forskellige producere i modsætning til Ukendt Kunstner hvor alt var lavet sammen med det musikalske vidunderbarn Jens Ole McCoy.

Det er der allerede kommet hele 2 albums ud af, som begge udsendes i 2019. De hænger sammen – ikke konceptuelt, men følelsesmæssigt.

Det første – og dystre – album udkommer til marts mens det andet – og mere opløftede – album udkommer primo september.


Det første stik skete i går hvor HANS PHILIP uden tilløb, og i bedste Ukendt Kunstner stil, udsender videoen til nummeret ”Siger Ingenting”, som han selv har skrevet drejebogen til og instrueret.
Den kan ses på dette link og har allerede rundet 50.000 views på under 24 timer.
Der har været meget hemmelighedskræmmeri omkring det kommende HANS PHILIP projekt, men nu vælger den 30-årige lyriker endelig at løfte sløret for hvad han har brugt tiden på siden han selvvalgt opløste det mest succesfulde urban/hip hop band, der er kommet ud af den nye bølge. Et både modigt men også nødvendigt skridt for at forfølge den kunstneriske vision han...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

December
08
2019

HANS PHILIP

Store VEGA, København, DK
December
09
2019

HANS PHILIP

Store VEGA, København, DK
December
10
2019

HANS PHILIP

TRAIN, Aarhus, DK
December
11
2019

HANS PHILIP

TRAIN, Aarhus, DK
December
12
2019

HANS PHILIP

POSTEN, Odense, DK
December
13
2019

HANS PHILIP

SKRÅEN, Aalborg, DK
All shows