FVN (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About FVN

Rapper FVN er rå, fab og flabet. Hun har, som independent, siden sin debut udgivelse tilbage i juni 2019, formået at skabe larm omkring sin musik og persona. På lidt over et år har hun udgivet syv tracks, fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, været i top 3 på P3 Listen i flere uger i træk, blevet skrevet om i blandt andet Politikken og Soundvenue og optrådt på Smukfest og UHØRT Festival.

FVNs flabet og ærlige lyrik samt hendes attitude er forfriskende og adskiller sig fra den gængse lyd på den danske musikscene. Motivationen får hun fra den modstand og kritik, hun allerede har mødt på den korte tid, hun har udgivet musik. Derfor er hendes musik en stor fuck-finger til alle de haters, som mener, at hun bør lave dansksproget musik eller agere på en bestemt måde og til dem, som konstant spørger hende "skriver du dine egne rim?" - for en kvindelig rapper kan ikke skrive sine egne tekster? Desuden er hun stor forkæmper for, at alle skal have lov til at være dem selv, derfor prioriterer hun self love i sin musik. Hendes musik er derfor soundtracket for dét at være selvsikker og bevidst om sit eget værd.
År 2021 byder på en masse ny musik fra FVN, og desuden er en række features og collabs i støbeskeen, samt en masse live optrædener. Kort fortalt bliver 2021 et stort musikår for FVN.

Rapper FVN er rå, fab og flabet. Hun har, som independent, siden sin debut udgivelse tilbage i juni 2019, formået at skabe larm omkring sin musik og persona. På lidt over et år har hun udgivet syv tracks, fået spillet sin musik på P3 i Danmark og Sverige, været i top 3 på P3 Listen i flere uger i træk, blevet skrevet om i blandt andet Politikken og Soundvenue og optrådt på Smukfest og...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows