ELYSS (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About ELYSS

ELYSS skriver melankolske og rørende sange, som bliver pakket ind i tunge beats og fængende omkvæd. Hun er den komplette artist, der er inde over alle aspekter af sin musik: fra produktion til sangskrivning. Hun er original og står 100% ved sig selv og sine følelser. Følelser hun ikke længere vil brænde inde med, men i stedet giver frit løb i sine sange.


ELYSS voksede op i Sønderborg i Jylland, hvor hun i sine teenageår kæmpede med de sønderjyske normer, hvilket resulterede i lavt selvværd og identitetskrise. Musikken blev et tilflugtssted og efter et halvt år på højskole, fik hun for alvor øjnene op for sangskrivning. Hun pjækkede fra de kedelige fag, for i stedet at finde et ensomt sted, hvor hun kunne sidde med sin guitar og skrive sine sange. Højskoleåret blev rundet af med en rørende koncert, hvor hun fremførte en af sine egne sange og derfra for alvor fik blod på tanden. Derfor flyttede hun til København med musikerdrømmen i kufferten.
ELYSS skriver melankolske og rørende sange, som bliver pakket ind i tunge beats og fængende omkvæd. Hun er den komplette artist, der er inde over alle aspekter af sin musik: fra produktion til sangskrivning. Hun er original og står 100% ved sig selv og sine følelser. Følelser hun ikke længere vil brænde inde med, men i stedet giver frit løb i sine...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows