ELECTRIC ELEPHANTS (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Release:  

ELECTRIC-ELEPHANTS.docx

About ELECTRIC ELEPHANTS

Københavner-trioen Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde ende af rockskalaen, står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra scene og højttalere. Af samme grund står de nærmest konsekvent som aftenens sidste bands på de festivaler de spiller såsom Uhørt.


Med rødder i nyere stoner-rock som Turn me on Deadman og Kyuss, og med intuitiv forståelse af magien i klassikere som Black Sabbath, Pink Floyd, T. Rex og Frank Zappa har de skruet deres helt egen cocktail sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder.


På Ep'erne Thank you brother star og senest In the great dark between the stars viser de enorm kreativ spændevidde, og en kollektiv spilleforståelse, som i dag er tæt på perfektioneret ved koncerterne, hvor publikum får serveret en varieret og hårdtslående energiudladning, som går lige i solar plexus. Mikkel Sylvester kender sin Gibson inside out, Matthias Brank balancer virtoust bassens fire strenge, og sanger og sangskriver Mads Riiskjær Jaurnow har fastholdt mikrofonen, men smidt guitaren og er hoppet bag trommerne, hvilket kun forstærker det musikalske og visuelle indtryk.


Senior Editor David Fricke Rolling Stones har for længst opdaget dem og fortalt det til verden, Dizzy Mizz Lizzy (som de har supportet) elsker dem, og køen af etablerede musikere der melder sig i fan-klubben stiger for hver koncert. Electric Elephants triumferede på SPOT 2016 og er selvskrevne gæster igen i 2017. I mellemtiden har de spillet en række festivaler og klub-jobs, supportet vennerne i Baby in Vain på deres turné, og tager nu for første gang ud i eget navn på en regulær Danmarks turné, hvor Paw Skovbye er med på guitar.
Københavner-trioen Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde ende af rockskalaen, står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra scene og højttalere. Af samme grund står de nærmest konsekvent som aftenens sidste bands på de festivaler de spiller såsom Uhørt....
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows