BOSSHOSS, THE (DE)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

About BOSSHOSS, THE

Ét af Tysklands største bands gennem de sidste par år er THE BOSSHOSS. Bandet kalder deres stil for "Country Trash Punk Rock", hvilket er meget rammende. Med rødderne i country og western har de bl.a. tidligere i deres karriere taget forskellige kendte pop, rock og hip hop klassikere, såsom "Hot In Here" af Nelly og "Toxic" af Britney Spears, og lavede meget alternative(!) versioner af numrene. Fuldt gearet med stetsons, tank tops, solbriller og yeehaaaws, har de vundet et større og større publikum, der nu går langt ud over den tyske grænse.

THE BOSSHOSS har haft en fin dansk festival-tradition (Nibe Festival, Ringsted Festival, Danmarks Smukkeste Festival, etc.), og den tradition blev intensiveret i hele Skandinavien i sommeren 2014.
Ét af Tysklands største bands gennem de sidste par år er THE BOSSHOSS. Bandet kalder deres stil for "Country Trash Punk Rock", hvilket er meget rammende. Med rødderne i country og western har de bl.a. tidligere i deres karriere taget forskellige kendte pop, rock og hip hop klassikere, såsom "Hot In Here" af Nelly og "Toxic" af Britney Spears, og lavede...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows