BLAUE BLUME (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About BLAUE BLUME

Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anderkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvor første track derfra ”Macabre” allerede er ude.


Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy” der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz, adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa bl.a. Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.

Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anderkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på en gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, hvorom gaffa Norge skrev: ”måske skandinaviens største stemme”.Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anderkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvor første track derfra ”Macabre” allerede er ude.


Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy” der blev...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

November
16
2017

Blaue Blume

Posten, Odense, DK
November
17
2017

Blaue Blume

Bygningen, Vejle, DK
November
18
2017

Blaue Blume

Studenterhuset, Aalborg, DK
November
23
2017

Blaue Blume

Sønderborghus, Sønderborg, DK
November
24
2017

Blaue Blume

Prinzenbar, Hamborg, DE
November
25
2017

Blaue Blume

Berghain Kantine, Berlin, DE
December
01
2017

Blaue Blume

Godset, Kolding, DK
December
02
2017

Blaue Blume

Fermaten, Herning, DK
December
08
2017

Blaue Blume

Musikhuzet, Rønne, DK
December
09
2017

Blaue Blume

Gimle, Roskilde, DK
All shows