BARSELONA (dk)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Release:  

BARSELONA-PIGE-OG-DRENG-PM.pdf

About BARSELONA

Brandvarm barcapop med billige drinks og charterrejser

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor - kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkommer d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start. Derudover annoncerer Barselona en forårsturne, der bliver skudt afsted d. 28. marts i Lille Vega og som udover København bringer duo’en rundt til 9 af de største byer i Danmark.

Den nye single handler om, at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed – en virkelighed som har været fyldt med udvikling, stress og ikke mindst masser af glæde og hvor man nu kan se tilbage på det hele og nyde første bid af rejsen.

Denne rejse har været kendetegnet af et år, hvor Barselona har spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest, support for The Minds of 99 samt udnævnt til Breakin’ Sound af Soundvenue – ej at forglemme udgivelsen af deres debut-EP ’Drengepop’ som både hos Soundvenue og GAFFA nu ligger i Top 10 over årets bedste danske udgivelser.

Den nye single er til sidst men ikke mindst en tak til alt og alle der har været med til at forme et år, som har sat en tyk streg under Barselonas plads på den danske musikscene.


Brandvarm barcapop med billige drinks og charterrejser

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor - kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkommer d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start....
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

March
01
2018

Barselona

by:Larm, Oslo, NO
March
02
2018

Barselona

by:Larm, Oslo, NO
March
28
2018

Barselona

Lille Vega, København, DK
March
30
2018

Barselona

Radar, Aarhus, DK
March
31
2018

Barselona

Kulisselageret, Horsens, DK
April
05
2018

Barselona

NygadeHuset, Aabenraa, DK
April
06
2018

Barselona

Værket, Vejle, DK
April
07
2018

Barselona

URT Huset, Thisted, DK
April
12
2018

Barselona

Walthers, Skanderborg, DK
April
14
2018

Barselona

Tapperiet, Køge, DK
All shows