BARSELONA (dk)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

Press-Release:  

BARSELONA-PIGE-OG-DRENG-PM.pdf

About BARSELONA

Brandvarm barcapop med billige drinks og charterrejser

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor - kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkommer d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start. Derudover annoncerer Barselona en forårsturne, der bliver skudt afsted d. 28. marts i Lille Vega og som udover København bringer duo’en rundt til 9 af de største byer i Danmark.

Den nye single handler om, at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed – en virkelighed som har været fyldt med udvikling, stress og ikke mindst masser af glæde og hvor man nu kan se tilbage på det hele og nyde første bid af rejsen.

Denne rejse har været kendetegnet af et år, hvor Barselona har spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest, support for The Minds of 99 samt udnævnt til Breakin’ Sound af Soundvenue – ej at forglemme udgivelsen af deres debut-EP ’Drengepop’ som både hos Soundvenue og GAFFA nu ligger i Top 10 over årets bedste danske udgivelser.

Den nye single er til sidst men ikke mindst en tak til alt og alle der har været med til at forme et år, som har sat en tyk streg under Barselonas plads på den danske musikscene.


Brandvarm barcapop med billige drinks og charterrejser

Barselona – der består af efterskolevennerne, Rud Aslak og Rasmus Theodor - kigger tilbage på et ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkommer d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start....
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

New Date!
June
23
2018

BARSELONA

Grønjordskollegiet, København, DK
New Date!
July
18
2018

BARSELONA

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, Aalborg, DK
New Date!
July
19
2018

BARSELONA

Rudme Festival, Ringe, DK
New Date!
July
20
2018

BARSELONA

Musik i Lejet, Tisvildeleje, DK
New Date!
August
17
2018

BARSELONA

Alive Festival, Thisted, DK
New Date!
August
18
2018

BARSELONA

Wonderfestiwall, Bornholm, DK
New Date!
August
31
2018

BARSELONA

Gimle, Roskilde, DK
All shows