BABYLOVE & THE VAN DANGOS (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About BABYLOVE & THE VAN DANGOS

Efter 50 års ægteskab er det tradition, at dine venner og familie lykønsker dig med sang, hornmusik og det store morgenbord. Efter 25 år på samme arbejdsplads plejer man at få et guldur eller lignende af samme værdi. Efter 10 år i et ska-band modtager du... en opringning fra dit pladeselskab og din bookingagent, der spørger hvornår helvede der er et nyt album. Og det eneste acceptable svar er selvfølgelig – NU!

BABYLOVE & THE VAN DANGOS har været gennem meget i de 10 år – alle opture og nedture, store festivaler og intime klubkoncerter i hele verden – men det spørgsmål, de stiller nu mere end nogensinde før de indspillede det nye album var; hvordan skal vi få det til at lyde nyt og friskt!?

Sangskriver og sanger, Daniel Bromann, har altid været fan af artister, der indsætter deres personlighed, liv og deres kampe i lyrikken. Det betyder, at der er noget på spil, det er altid aktuelt, personligt og vedkommende. Dén tankegang har dannet grobund for sangskrivningen på det seneste album (udgivet 1. september 2015) - en personlig fortælling omkring de sidste to år af bandets liv!

Med fem børn fordelt på de seks BABYLOVE AND THE VAN DANGOS medlemmer er familien blevet noget større. Det betyder at fokus er skiftet; det er blevet mindre vigtigt at køre i timevis for 500 EUR, øl og mad. At blive hjemme med ”næste generation” er pludselig kommet i højsædet, men det har også mindet bandet om, hvor vigtige de er for hinanden – og ikke mindst hvor essentielt det er at lave musik sammen og fremføre det live.

Store følelser og store forandringer kan skabe skift i de kreative udfoldelser – og i en længere periode troede Daniel Bromann, at han ikke kunne skrive en sang igen. Presset blev ubærligt. Hvad der dog gav det endelige spark var et track fra Fatlip (fra The Pharcyde), der har skrevet en hel sang om skriveblokering. Den idé tog Bromann skruppelløst til sig – og det resulterede i ”I couldn’t write a song to save my Life”, og derefter gik det hurtigt. Titlen kunne ikke være andet end – ”On My Life”.

Dette er unægtelig dét BABYLOVE & THE VAN DANGOS album med de mest direkte tekster. Tidligere har de måske gemt sig bag poetiske fraser men denne gang er det lige i fjæset, så at sige. Bandet har aldrig lydt bedre. Studiet de fandt ved en tilfældighed ved at miste en studie-aftale i Tyskland, viste sig at være det helt rette element for de seks konservatorie-folk. Sangene har fået et unikt liv hver især og som alle andre artister, der udsender nyt, så er det her deres bedste album NOGENSINDE.

Så... godt 10 år inde i dette fantastiske partnerskab, der kalder sig BABYLOVE & THE VAN DANGOS, så er de klar til endelig igen at vende retur til de europæiske landeveje – og ikke mindst til at modtage deres guldur for tro tjeneste om yderligere 15 år!

August 2015.
Efter 50 års ægteskab er det tradition, at dine venner og familie lykønsker dig med sang, hornmusik og det store morgenbord. Efter 25 år på samme arbejdsplads plejer man at få et guldur eller lignende af samme værdi. Efter 10 år i et ska-band modtager du... en opringning fra dit pladeselskab og din bookingagent, der spørger hvornår helvede der er et nyt album. Og det eneste acceptable...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

All shows