AWESOME WELLES, THE (DK)

Territory

Europe
Scandinavia
Denmark

Previous Shows:

View previous shows

About AWESOME WELLES, THE

"Dyster fugl Fønix. Det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback", skriver GAFFA i deres anmeldelse af "River's Edge". Og det er spot on. THE AWESOME WELLES er på mange måder repræsentanter for en anden tilgang til rockmusik end den gængse. Nu er de endelig tilbage, med mere på vej, og står stadig som et af landets mest eksplosive live-acts som et udsolgt Xenon beviste i november måned 2019.


Det er med et autonomt album, at bandet gør deres genkomst.

De 9 sange er forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker, idet trioen atter insisterer på autenticitet i det tidsløse og puster liv i rockmusikkens raison d’etre.

Melodisk tæft og konforme akkordprogressioner perverteres af disharmoniske flader og buldrende trommer.
En kærlighed for træinstrumenter og analog, håndspillet tilgang former et organisk og monstrøst lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst Adam Allens personlige og til tider skæbnesvangre historier.


Vand, flod og hav med den flertydige fænomenologi synes et gennemgående tema på en plade som nok er afsendt af tre lebendige mænd men rummer en iboende appel hævet over køn og etnicitet i kraft af fortællingernes arketypiske natur med kærlighed, tro og relationer som bærende elementer. Albummet lægger fra ved flodens kant - det udifferentierede, foranderlige og livgivende kaos – hvor sandheder og svar anråbes. Følelser af undren, eskapisme, sorg og vrede fremkaldes i en søgen, som kan følges i flere spor hos lytteren, og ikke mindst for trioen selv, som den munder ud i en art uforløst accept af verden som den er, og de sidste toner rinder ud til åben slutning.
"Dyster fugl Fønix. Det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback", skriver GAFFA i deres anmeldelse af "River's Edge". Og det er spot on. THE AWESOME WELLES er på mange måder repræsentanter for en anden tilgang til rockmusik end den gængse. Nu er de endelig tilbage, med mere på vej, og står stadig som et af landets mest...
Show more

Upcoming ShowsPrevious Shows

January
20
2022

THE AWESOME WELLES

LILLE VEGA, København, DK
January
21
2022

THE AWESOME WELLES

POSTEN, Odense, DK
January
22
2022

THE AWESOME WELLES

RADAR, Aarhus, DK
All shows