.

CPH SOUND WAVE 2018

3rd Tsunami Agency afholder den 30. oktober deres årligt tilbagevendende showcase for fremadstormende nye bands og artister, Sound Wave ’18. Med CPH Sound Wave ’18 vender begivenheden tilbage til DR Koncerthuset, og med bureauets mangeårige erfaring og betydelige aftryk indenfor talentudvikling, vil programmet være prydet af unge navne, som vil præge morgendagens livescener og hitlister indenfor både pop, rock, urban og indie genrerne.

Over den næste måned offentliggøres programmet løbende med flere navne, første rundes annoncering omfatter Færøske Eivør, den københavnske duo Dusin og norske Hôy La.

EIVØR har udgivet albums siden 2000 og spillet utallige koncerter, i mange forskellige konstellationer, men har fundet sit rette element som trio i blandingen af rock og folktronica. 2018 har været et vildt år for Eivør med flere tours og shows end tidligere og hun er samtidig i gang med at arbejde på sit kommende album.

HÔY LA (NO) eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion. Musikken fusionerer elementer fra forskellige genre såsom electronica, trip hop og alternativ rock. I front er norske Ingri, der har samlet et dansk band, og de spiller blandt andet branchefestivaler i Norge og har optrådt på Stella Polaris, Midsommer Festival, New Note samt flere henover sommeren.

DUSIN spiller til dette års CPH Sound Wave på baggrund er deres åbenlyse talent, samt den naturlige udvikling de har gennemgået over det seneste år. Dusin er gået fra at være et live band med forhåbninger, til et live band med planer om, at indtage en plads for bordenden af den danske musikbranche. Med deres headboppin’ beats og nærværende dansksprogede tekster bliver deres elektronisk popmusik leveret med glødende ungdom og dansable vibes.

DR KONCERTHUSET / STUDIE 2 & 3
30. oktober 2018
Doors: 18:00 / Musik: 19:00 – 23.30
Billetsalg: http://burl.nu/enjty2

KLAUS HANDSOME & GADENS LØSE FUGLE KLAR MED DE FØRSTE KONCERTER

KLAUS HANDSOME & GADENS LØSE FUGLE KLAR MED DE FØRSTE KONCERTER Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle er nu klar med første headliner koncert på Huset i Magstræde onsdag den 13.marts 2019. Samtidig er bandet netop nu annonceret til Grim Fest i Aarhus. Huset i Magstræde koncerten - https://www.facebook.com/events/625973174502702/

SPEAKER BITE ME PÅ PLAKATEN TIL ROSKILDE 2019!

Oplev Speaker Bite Me live til Roskilde Festival 2019!

Speaker Bite Me lagde i 2018 ud med at udgive et af årets mest anmelderroste albums efter 11 års pause, spille et udsolgt show på Hotel Cecil og så indtog de for nyligt også scenen til P6 Beat Rocker Koncerthuset. Nu er de klar til at lægge dyrskuepladsen ned, når de rammer Roskilde Festival 2019.

Speaker Bite Me er siden de opstod i 1995 blevet udsat for forskellige genreprædikater såsom: støjrock, indie, avantgarde og de er sågar blevet kaldt ”det danske Sonic Youth”.Kvartetten udgav den 12. oktober 2018 deres 6. studiealbum, Future Plans, og har også for nyligt udgivet en video til nummeret af samme navn.

Selvom det er 11 år siden, Speaker bite Me udgav deres seneste album Action Painting, har de ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille. Martin Ilja Ryum sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar); Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu. Future Plans er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed.

Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade – derfor skal den også opleves live!

Så gå ikke glip af et brag af en rockkoncert med masser af støj, når Speaker Bite Me rammer årets Roskilde Festival 2019.

Billetter kan købes herForeløbige koncertdatoer:

06-apr | København, Loppen - UDSOLGT!
12-apr | Odense, Kulturmaskinen
13-apr | Aarhus, Atlas
3-6-jul | Roskilde, Roskilde Festival
05 okt | København, Pumpehuset billetter

Oplev Hôy La til SPOT Festival 2019!

Oplev Hôy La til SPOT Festival 2019!

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at Hôy La er blevet udtaget til dette års SPOT Festival.

Ingri Høyland Kvamstad (Hôy la) eksperimenterer med organiske live loops, elektroniske flader og akustiske elementer i sin produktion. Musikken fusionerer elementer fra forskellige genrer, såsom electronica, trip hop og alternativ rock. I dette univers skaber Ingri Kvamstads vokal en nærhed, der udtrykker både melankoli og nærvær, og et tekstunivers der byder på følelsesladet konfrontation.

Noisey beskriver lydbilledet som:

“Ildevarslede, dystre og industrielle bastoner clasher med Kvamstads ømme og drømmende bløde vokal i et lydbillede, der er lige så blidt, som det er mørkt og forførende.”

Noisey, Jajaja Music, Indieshuffle, Popmani, The Most Radicalist er nogle af medierne, der har kastet deres kærlighed over den dystre og hypnotiserende electronica.

Du kan opleve Hôy La live til SPOT Festival 2019

Billetter kan købes her


Både Barselona og Clara er begge nomineret til talentprisen, ved den prestigefyldte award uddeling P3 Guld der sker lørdag den 26.januar.

Showet bliver sendt direkte på DR1 og både Barselona og Clara optræder også til showet.

Sidste år var Noah Carter og Soleima begge nomineret samt optrådte, her var det Soleima der løb med talentprisen.

VELKOMMEN TIL NAVID


Vi er glade for at byde Navid velkommen til 3rd Tsunami!


Den 11. januar 2019 udgiver 23-årige Navid fra Brøndby Strand singlen ’Chin, Chan, Chun’.

Navid er manden bag det guldcertificerede sommerhit ’Rum Bum Bum’, der førte ham direkte ind i toppen af Spotify.

Den unge entertainer Navid har i løbet af 2018 formået at introducere den brede danske musikscene til den pulserende, brasilianske baile funk fra Rios favelaer. Den sensuelle baile-genre er et produkt af funkens indtog i de fattige kvarterer i Brasiliens hovedstad i 80’erne. Siden ’Rum Bum Bum’ har Navid arbejdet på sin kommende udgivelse, der snart har release.


Nyt fra Navid
Navid og produceren Kewan har valgt at blive i det dansevenlige baile funk-hjørne i den nye single ’Chin Chan Chun’. Sangen er født et sted mellem den sensuelle brasilianer-bass og silkebløde kærlighedsscener fra Kung Fu-filmklassikere.

’Chin Chan Chun’ er en klar reference til treenigheden i den catchy tagline fra Navids første baile-single, der med titlen som et tydeligt identifikationsskabende element bringer Navids lyttere videre på rejsen ind i baile funkens rytmetunge univers. I titlen ligger også en hyldest til elementer fra asiatisk populærkultur.

Her kan nævnes Jackie Chan og karakteren Chun-Li fra det storsælgende konsolspil Street Fighter fra halvfemserne. I sangen ledes tankerne også hen på gastronomien, den farverige mystik i de asiatiske subkulturer i alverdens storbyer – og sidst, men måske også mest, de smukke kvinder.

VELKOMMEN PIL!

Pil er ny artist hos 3rd Tsunami Agency og vi glæder os rigtig meget til at få hendes dansksprogede tekster udover scenekanten.

Pil er tåkrummende ærlig pop, der berører den nervepirrende usikkerhed der finder sted, når to mennesker møder hinanden. Her opstår tendensen til at begå nærmest kriminelle handlinger for at opnå den andens opmærksomhed, og musikken kan beskrives som en parring mellem Medinas hjerteknusende melankoli og Marie Keys finurlige og opløftende tekstunivers. Sangene har den fornemste opgave at røre ved noget i alle, der har oplevet et kærlighedsforhold opstå og falde fra hinanden.

Se videoen til Nattely her: Nattely Youtube

THE ATTIC SLEEPERS TAKKER AF...

The Attic Sleepers takker af for denne gang! Og afslutter deres musikalske rejse sammen med en sidste koncert på hjemmebane i København på Hotel Cecil. Det hele startede på et loft i Guatemala, og lige siden har det været en uforglemmelig musikalsk rejse, for de to venner Mathias og Matias, der mødte hinanden første gang tilbage i Gymnasiet i Ballerup. Flere af deres musikalske drømme er blevet til virkelighed i årenes løb bl.a. med koncerter på Roskilde Festival, Store Sal på Spot Festival, flere turnéer rundt i landet samt store dele af Tyskland, og med den mest spillede sang på P6 BEAT i 2015 med nummeret ’Airport’ - men alle rejser har en ende. Musikken har altid været omdrejningspunktet for duoen og fokus har altid været på det musikalske udtryk. Men med årene, har de to venner rejst i forskellige retninger rent musikalsk. Derfor vælger duoen nu at gå nye kreative veje hver for sig. Koncerten på Hotel Cecil fredag den 17. maj vil derfor være den sidste som The Attic Sleepers, og bandet håber derfor på, at se en masse mennesker til en sidste koncert, og en forhåbentlig uforglemmelig oplevelse sammen. De første 100 der køber billetter til koncerten vil desuden få et eksemplar af enten debut EP’en ’Lanquin’ eller debutalbummet ’Transit’ på vinyl efter koncerten. Forsalget er startet her.

OPLEV SPEAKER BITE ME LIVE I APRIL!


Den danske rock-kvartet Speaker Bite Me udgav den 12. oktober 2018 deres 6. studiealbum, Future Plans. Selvom det er 11 år siden, bandet udgav det seneste album Action Painting, har bandet ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille. Første show i 2018 var et udsolgt show på Hotel Cecil og næste er i DR Koncerthuset til P6 Beat Rocker – også udsolgt.

"Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi! ” – Speaker Bite Me

Martin Ilja Ryum sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar); Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu. Future Plans er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed.

”Det kræver rygrad at holde avantgardens fane så højt som det danske band Speaker Bite Me -Kim Skotte, Politikken

Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade – derfor skal den også opleves live:

06-apr | København, Loppen
12-apr | Odense, Kulturmaskinen
13-apr | Aarhus, Atlas

OPLEV HÖY LA OG BOUNDARIES TIL VEGAS UDVALGTE 2019

Oplev Höy La og Boundaries til Vegas Udvalgte 2019

Vega skyder igen et nyt koncertår i gang med VEGAs Udvalgte, hvor den danske og internationale musikbranche samt musikalsk nysgerrige bliver præsenteret for nye navne, som Vega mener kommer til at præge 2019s koncertscener. Denne gang kan du blandt andre opleve to Tsunami acts, i form af den dansk/norske sangerinde og producer Höy La, som flere gange har fået ros for hendes intense og energiske liveoptrædener, og det danske P6 Beat-roste post punk-band Boundaries.

BOUNDARIES

Post punkerne i Boundaries har netop udgivet deres selvbetitlede debut-ep. Bandet stod selv for indspilning, produktion og mixing. Ep’ens seks sange er et moderne take på post punk, som rummer elementer af både drømmende shoegaze og støjrock. Singlerne "Push" og "Always a Way" har allerede indfundet sig på P6 Beats playlister og tiltrukket international opmærksomhed.

HÖY LA

I Hôy las musik bliver mørke og eksperimenterende popsange leveret med en eksplosiv karakter, der virkelig kommer til udtryk, når hun spiller live. "Purple" er seneste single fra sangerinden og produceren Ingri Høylands hånd. Videoen til singlen er optaget i Japan, hvis minimalistiske byrum og arkitektur spejler Høylands kærlighed til farver og arkitektonisk æstetik. Hôy las debut-ep udkommer i starten af 2019.

Billetter kan købes her

UDE AF KONTROL OFFENTLIGGØR TURNÉ!

UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres 4 største koncertoplevelser til dato, som inviterer deres loyale fanbase med på en rejse de selv har været med til at starte.

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL. De har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 100.000.000 (!) streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. Disse tal er vel at mærke uden nogen form for radio support, playlister eller støtte fra tjenesterne; det er 100% fan-drevet.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.
Bandets forrige album, ”BUSTUM”, havde release i april 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en Platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay.
I oktober 2017 sendte bandet EPen ”Ude Af Kurs” på gaden, som de har turnéret hele 2018 med; bl.a. en udsolgt forårsturné og en pakket sommer med over 20 danske festivaler og open airs hvor der var fyldte telte landet over.

Nu er drengene aktuelle med albummet ”Under Al Kritik”, der udkom den 12. oktober 2018 indeholdende 15 tracks - bl.a. 1. singlen ”Jantelov” med en helt fantastisk videoside til. Albummet gik ind på en imponerende 4. plads på Hitlisten.nu ligesom deres efterårsturné solgte næsten 4.000 billetter.
Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio.

Til april spiller UDE AF KONTROL 4 eksklusive koncerter på de største steder de hidtil har været hvor de inviterer publikum med på en tour de force af galskab i det snørklede UAK-univers.
Datoerne er:

04. APRIL - TRAIN / ÅRHUS
05. APRIL - AMAGER BIO / KØBENHAVN
06. APRIL - SKRÅEN / AALBORG
12. APRIL - POSTEN / ODENSE

Forsalget starter torsdag den 6. december kl. 12:00 via http://tix.to/udeafkontrol